Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Emil Boc si-a turnat gheata in cap. Fostul premier a provocat-o pe Elena Udrea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Emil Boc si-a turnat gheata in cap. Fostul premier a provocat-o pe Elena Udrea

Primarul Clujului, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor clubului MMA Transilvania. Edilul, care este in concediu, si-a turnat o galeata de gheata in cap si a donat pentru bolnavii care sufera de ALS scleroza laterala amiotrofica). El i-a provocat pe Elena Udrea, Daniel Buda si Alex Boc. continuă pe Adevărul

VIDEO Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece in cap. A provocat-o pe Elena Udrea

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii ASL Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocandu-i la randul sau pe Elena Udrea si pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

Arpad Paszkany si iubita si-au turnat gheata in cap la provocarea Andrei

Fostul patron al CFR Cluj, Arpad Paszkany, si iubita lui, Ana Maria Feher, au raspuns provocarii lansate de Andra si de Catalin Maruta. Aflati pe marginea unei piscine din Marabella, Spania, cei doi si-au turnat cate o galeata cu gheata in cap, nu inainte de a transmite provocarea.

Primarul clujean Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primaul clujean Emil Boc a acceptat provocarea de a se alatura campaniei de donatiiASL Ice Bucket Challenge si si-a aruncat o galeata cu apa rece in cap, nu inainte de a-i provoca pe Daniel Buda.

Elena Udrea il aduce pe Emil Boc in pragul demisiei de onoare. PDL Constanta cere plecarea acestuia din partid

Seful PDL Constanta, senatorul Christian Gigi Chiru, ii cere demisia de onoare lui Emil Boc. Primarul Clujului a declarat ca o sustine pe Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara, la alegerile prezidentiale.

PDL Constanta cere demisia lui Emil Boc, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru Elena Udrea

Senatorul Gigi Chiru, presedintele PDL Constanta, cere demisia din partid a lui Emil Boc dupa ce acesta si-a declarat sustinerea pentru Elena Udrea la alegerile prezidentiale, transmite Mediafax. ii solicit.

Ilie Nastase intra in campania ALS Ice Bucket: Sotia sa i-a turnat in cap gheata

Ilie Nastase s-a alaturat campaniei ALS Ice Bucket, acceptand provocarea CEO-ului PRO TV, Aleksandras Cesnavicius. Nastase s-a filmat in curtea casei sale, acolo unde sotia sa Brigitte i-a turnat in cap o galeata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )