Libnet.ro
UNICEF

09:00

Elena Udrea, cu sanii la vedere. Cum a aparut in public blonda de la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, cu sanii la vedere. Cum a aparut in public blonda de la Cotroceni

Iesirea din inchisoare pare sa-i fi priit de minune Elenei Udrea. Pentru ca fosta blonda de la Cotroceni revine la tinutele curajoase sau obraznice de alta data. Mai precis la fuste scurte si la decoltee. continuă pe Antena3

Elena Udrea si-a petrecut sambata la Baile Boghis, alaturi de prieteni, printre care si unul din liderii PMP (FOTO)

Intr-o postare pe pagina de Facebook, Elena Udrea sustine ca dupa slujba de la biserica de la Bic, s-a refugiat la statiunea Baile Boghis. Dupa slujba de Adormirea Maicii Domnului de la Manastirea Bic, din S.

Elena Udrea: Pentru un popor atat de religios, ar fi nevoie de conducatori credinciosi, dar pe care astazi nu ii avem

Elena Udrea a transmis un mesaj cu ocazia sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, prin intermediul paginii sale de Facebook. Aceasta a spus ca pentru un popor atat de religios, ar fi nevoie de conducatori.

Cum spera Elena Udrea sa ajunga in Rai

Elena Udrea a vrut sa se numere si ea printre persoanele publice care marcheaza pe Facebook aceasta zi de sarbatoare. Astazi este marea sarbatoare a crestinilor, Adormirea Maicii Domnului. Un moment de rugaciune.

Elena Udrea: Sunt total de acord cu castrarea chimica a violatorilor si inchisoarea pe viata a pedofililor

Elena Udrea a postat pe contul personal de Facebook un mesaj referitor la cazul violului de la Vaslui, fostul lider al Partidului Miscarea Populara precizand ca e total de acord cu castrarea chimica a violatorilor si inchisoarea pe viata a pedofililor.

Elena Udrea s-a lovit la iesirea de la Politie, fix cand era intrebata de Eba

Atenta sa isi pastreze tinuta impecabila in fata camerelor de filmat, la iesirea din Sectia 2 de Politie, Elena Udrea a uitat cum se intra in masina si s-a lovit la cap. Incidentul minor s-a petrecu.

Elena Udrea: Premierul este haituit si se ascunde prin Caraibe, presedintele se plimba cu Prima Doamna sub pretextul ca reprezinta tara, iar parlamentul este in vacanta. Nimeni nu este capabil sa traseze un drum clar pentru Romania

Elena Udrea si-a anuntat revenirea inca de luni, fostul ministru pornind o serie de atacuri la politicieni. Joi, fosta sefa a PMP ii ataca pe Victor Ponta si Klaus Iohannis. Premierul este haituit si se.

Elena Udrea, critica la adresa clasei politice

Elena Udrea a facut o serie de aprecieri la adresa clasei politice, avertizand in privinta directiei pe care merge Romania. Parlament, Guvern, Presedinte, Justitie, toate aceste capitole au primit critici din.

Elena Udrea: Interesul national si lupta cu coruptia, perdele de fum in spatele carora se ascund cei care vor sa preia controlul tarii

Elena Udrea explica mesajul transmis luni pe Facebook in care a lasat sa se inteleaga ca revine pe scena politica. Im back. Sper ca am lipsit nu suficient incat sa credeti ca imi place mai mult.

Afacerea Neajlovul, sau cum au tras o teapa Elena Udrea si Dorin Cocos

Elena Udrea si Dorin Cocos au dat bancii BRD o teapa uriasa in afacerea Neajlovul! Cei doi au pasat creditul unui tert si au iesit basma curata. Ba chiar ar putea pune mana pe 800. 000 de euro din.

Pe cine acuza Elena Udrea ca vrea sa preia controlul tarii folosindu-se de DOSARE PENALE si de ACOPERITII din presa

In noua postare, Udrea sustine ca nu este vorba despre o reintoarcere, pentru ca nu a plecat niciodata din luma politicii. Aceasta marturiseste ca a avut nevoie de un tip pentru a reflecta asupra aspectelor vietii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3057 seconds )