Libnet.ro
UNICEF

05:45

Elena Udrea spune ca nu are nicio apasare in privinta izolarii PMP pe scena politica: Cred ca si PSD ne va izola in curand

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea spune ca nu are nicio apasare in privinta izolarii PMP pe scena politica: Cred ca si PSD ne va izola in curand

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a declarat miercuri, la Timisoara, ca nu-si face griji pentru faptul ca formatiunea pe care o conduce este tot mai izolata pe scena politica romaneasca, considerand ca este esential ceea ce iti propui sa faci in politica, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Adrian Papahagi a demisionat din PMP si spune ca Elena Udrea e un produs periculos. Ma tem ca rolul ei e dinamitarea tuturor candidatilor dreptei pentru a netezi calea lui Ponta

Adrian Papahagi a demisionat, marti, din Partidul Miscarea Populara PMP) si spune ca presedintele formatiunii, Elena Udrea, este un produs periculos al noii generatii de politicieni.

Udrea spune ca MRU incearca sa intre in proiectul unificarii dreptei atacandu-i pe ea si pe Basescu

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, ca Mihai Razvan Ungureanu incearca sa intre in proiectul de unificare atacand-o pe ea si pe presedintele Traian Basescu si a aratat ca, daca cineva se dezice de un lucru pe care l-a sustinut, atunci da un semnal catre electorat ca este oportunist, relateaza Mediafax.

FOTO Elena Udrea, presedintele PMP, a venit la Timisoara sa ajute o tanara cu probleme medicale

Presedintele PMP, Elena Udrea, a venit la Timisoara, la spitalul privat al medicului ortoped Jenel Marian Patrascu. Fostul ministru al Turismului a facut o donatie de 2. 000 de euro.

Pensionarul care a injurat-o pe Elena Udrea: M-au urmarit, m-au amenintat, ca imi arata ei cine sunt ei si cine sunt eu

Pensionarul care a injurat-o pe Elena Udrea la Constanta, sambata, a explicat, intr-un interviu pentru Neptun TV, de ce a recurs la acest gest si ce intentioneaza sa faca in continuare. Omul a.

Scrisoarea a II-a catre Elena Udrea

Am citit cu mare interes articolul publicat sub numele dumneavoastra si in care recunoasteti ca ati fost rugata sa nu apareti la mitingurile de sustinere a Presedintelui Traian Basescu, din vara lui 2012. Aveti dreptate, toata lumea a fost de acord ca prezenta dumneavoastra are un efect negativ absolut. E un bun inceput pentru procesul de asumare a propriilor probleme politice.

MRU, scrisoarea a II-a catre Elena Udrea:Dumneavoastra intelegeti prin loialitate servilism si cultul personalitatii

Am citit cu mare interes articolul publicat sub numele dumneavoastra si in care recunoasteti ca ati fost rugata sa nu apareti la mitingurile de sustinere a presedintelui Traian Basescu, din vara lui 2012. Aveti dreptate, toata lumea a fost de acord ca prezenta dumneavoastra are un efect negativ absolut, scrie Mihai Razvan Ungureanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Elena Udrea anunta ca PMP isi poate schimba oricand candidatul la prezidentiale

Partidul lui Traian Basescu are un candidat la prezidentiale, dar Cristian Diaconescu ar putea pierde titlul de prezidentiabil daca apare un reprezentant al dreptei mai bine clasat in sondaje. Anuntul a.

Caru' cu Vedete: Sotia lui Michael Schumacher rupe tacerea! Adevarul despre starea de sanatate a fostului campion mondial; Eva Kent nu mai are nicio rusine! S-a pozat cu sfarcurile la vedere; Revine Minculescu la Iris?

Oana Roman s-a intors din luna de miere cu kilograme in plus si nervi mai multi. La cateva zile dupa ce s-au cununat religios, Oana Roman si Marius Elisei. Ce sani lasati are Rocsana Marcu! Cele doua sarcini au lasat urme. In 2004 ocupa fanteziile tuturor barbatilor cu pictorialul din Playboy, realizat pe plajele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )