Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un elev de 13 ani a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut cu un coleg, la scoala

Adevărul Adevărul,
Un elev de 13 ani a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut cu un coleg, la scoala

Un elev de 13 ani de la o scoala din comuna damboviteana Uliesti a ajuns, marti, in coma la spital, dupa ce a fost batut de un coleg de scoala, cu un an mai mare, pe holul unitatii de invatamant. Victima a fost impinsa si s-a lovit cu capul de ciment. continuă pe Adevărul

Dambovita: Elev de 13 ani, dus in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg la scoala

Un elev de 13 ani de la o scoala din comuna damboviteana Uliesti a ajuns marti in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg pe holul unitatii de invatamant, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, Adelina Torcica.

Dambovita: Elev de 13 ani, in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg

Un elev in varsta de 13 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg chiar pe holul unitatii de invatamant, informeaza Agerpres. Incidentul a avut loc la.

Accident grav in judetul Galati. Un adolescent a murit si alti trei tineri au ajuns la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-o buturuga

Un adolescent de 15 ani a murit in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se afla a derapat, pe DN26, in comuna galateana Vanatori, si a lovit o buturuga .

A ajuns la spital... Veste trista pentru Adriana Bahmuteanu (FOTO)

Veste trista pentru Adriana Bahmuteanu. Cumnatul vedetei a ajuns la spital. Constantin Dumitrescu, sotul surorii sale Anca, a ajuns zilele trecute la spital. Din fericire, insa, nu a fost vorba despre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )