Libnet.ro
UNICEF

10:46

Un elev din Ploiesti s-a stins din viata inainte de a afla rezultatele probelor de la Bacalaureat (FOTO)

B1 B1,
Un elev din Ploiesti s-a stins din viata inainte de a afla rezultatele probelor de la Bacalaureat (FOTO)

Un elev din Ploiesti, care a dat examenul de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2017, a murit cu putin inainte de afisarea rezultatelor. Sorin Mihai Panait, in varsta e 19 ani, si tatal. continuă pe B1

REZULTATE BACALAUREAT 2017: Dramatic! A murit inainte sa afle ce nota a luat la examen

Drama la Bacalaureat 2017. Un elev din Ploiesti, care a dat examenul in sesiunea iunie-iulie 2017, a murit cu putin inainte de afisarea rezultatelor. Sorin Mihai Panait, in varsta de 19.

A luat Bac-ul cu medie mare, dar n-a mai apucat sa se bucure. Un absolvent de liceu din Ploiesti a murit cu doua zile inainte de afisarea rezultatelor

Sorin Mihai Panait 19 ani) absolvent al Liceului Elie Radu din Ploiesti se bucura de media mare obtinuta la Bacalaureat, din cer. Un cumplit accident, petrecut in judetul Ialomita, cu doar cateva zile inainte de afisarea rezultatelor, i-a curmat viata.

Profesor universitar din Ploiesti, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru luare de mita

Un profesor universitar din cadrul Universitatii de Petrol si Gaze UPG) Ploiesti a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins in flagrant luand bani de la studenti, pentru a-i promova la un examen din sesiunea de restante.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )