Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eleva de nota 10 eliminata de la BAC. Apel la Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Eleva de nota 10 eliminata de la BAC. Apel la Klaus Iohannis

Desteapta, frumoasa, sociabila si plina de viata. Asa o descriu pe Alexandra, eleva de nota 10 eliminata de la Bac, prietenii, in timp ce profesorii spun despre ea ca este elevul pe care si l-ar dori orice. continuă pe Antena3

Sefa de promotie din Bihor eliminata de la Bac, mesaj disperat pentru presedintele Iohannis: Nu-mi pot face un viitor

Alexandra Burta, eleva de nota 10, care a terminat ca sefa de promotie la Colegiul Tehnic Unirea din Stei si care se numara printre cei 108 elevi eliminati de la Bacalaureat, nu poate accepta masura luata impotriva ei si, sustinuta de familie, este decisa sa lupte pana se va face dreptate. Drama sefei de promotie a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, ca urmare a unui memoriu depus de parinti.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Val de comunicate de presa PSD la adresa lui Klaus Iohannis, in scandalul salariilor demnitarilor. De la joc incorect al consilierilor la banuiala de nemultumire marunta, personala

PSD s-a mobilizat vineri cu mai multe declaratii din parte membrilor sai la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in urma scandalului privind amanarea ordonantei de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt. Dupa ce premierul Victor Ponta a iesit sa anunte ca aceasta masura trebuie luata odata cu salariile tuturor functionarilor de stat si a afirmat ca ordonanta a fost decisa de Iohannis cu premierul interimar Gabriel Oprea, invocand faptul ca Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, este al doilea presedinte al Romaniei, presedintele a reactionat pe Facebook, acuzand ca nu poate accepta ca premierul sa revina asupra unei decizii deja luate si a acuzat o lipsa de coerenta.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: De pe 5 iunie nu am mai vorbit deloc

Victor Ponta reactioneaza la atacul presedintelui Klaus Iohannis. O precizare utila pentru opinia publica - Ultima discutie a mea cu dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie, cand mi-a cerut sa demisionez. De atunci nu.

Klaus Iohannis cere Legislativului reexaminarea legii privind pensiile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Legislativului pentru reexaminare prevederea din Statutului deputatilor si senatorilor referitoare la acordarea unei indemnizatii pentru limita de varsta actualilor.

Pensiile speciale ale demnitarilor, intoarse in Parlament de Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare a Legii privind Statutul deputatilor si al Senatorilor, prin care se instituie o indemnizatie pentru limita de varsta ce se acorda.

Klaus Iohannis retrimite spre reexaminare legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, lege privind pensiile speciale pentru parlamentari. Potrivit Presedintiei, necesitatea reexaminarii este motivata, pe de o parte, de caracterul excesiv si arbitrar al noii indemnizatii de care ar urma sa beneficieze deputatii si senatorii, iar pe de alta parte, de faptul ca acest drept ar urma sa se acorde tuturor parlamentarilor care au savarsit fapte de coruptie potrivit vechiului Cod penal, precum si celor al caror mandat a incetat pentru incompatibilitate.

Klaus Iohannis, ATAC DUR la adresa lui Ponta privind salariile demnitarilor. Vezi reactiile lui Ponta, Oprea si Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca a vorbit de mai multe ori cu Victor Ponta pe tema salariilor pentru demnitari. Reactia sefului statului apare ca urmare a declaratiilor facute de primul-ministru in spatiul public. Problema privind salariile demnitarilor a starnit si reactia politicienilor Gabriel Oprea, Alina Gorghiu si Rovana Plumb, care l-au contrazis pe Victor Ponta.

Tinerii Moldovei, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Primiti-ne acasa, Domnule Presedinte. Duminica ajungem la Bucuresti pentru a va transmite dorinta de Unire a romanilor basarabeni

Un grup de tineri din Moldova, care isi cauta drumul spre revenirea acasa, i-au scris presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa, numita Primiti-ne acasa, Domnule Presedinte, transmite DC.

Klaus Iohannis va merge luni in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea si cu premierul Mariano Rajoy

Presedintele Klaus Iohannis va merge luni intr-o vizita oficiala de doua zile in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea, cu premierul Mariano Rajoy si cu reprezentantii comunitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )