Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis retrimite spre reexaminare legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis retrimite spre reexaminare legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, lege privind pensiile speciale pentru parlamentari. Potrivit Presedintiei, necesitatea reexaminarii este motivata, pe de o parte, de caracterul excesiv si arbitrar al noii indemnizatii de care ar urma sa beneficieze deputatii si senatorii, iar pe de alta parte, de faptul ca acest drept ar urma sa se acorde tuturor parlamentarilor care au savarsit fapte de coruptie potrivit vechiului Cod penal, precum si celor al caror mandat a incetat pentru incompatibilitate. continuă pe Hotnews

Legea pensiilor speciale ale alesilor, trimisa de Iohannis la REEXAMINARE

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a trimis la reexaminare Legea pensiilor speciale ale alesilor .

Legea pensiilor speciale pentru alesil, trimisa de Iohannis la REEXAMINARE

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a trimis la reexaminare Legea pensiilor speciale ale alesilor .

Legea pensiilor speciale pentru alesi, trimisa de Iohannis la REEXAMINARE

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a trimis la reexaminare Legea pensiilor speciale ale alesilor .

Lazaroiu: Iohannis a trimis inapoi in Parlament legea pensiilor speciale pentru alesii poporului. Cam bizar, nu? Care o fi fost trade-off-ul?

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, considera bizar gestul presedintelui Klaus Iohannis de a trimite vineri inapoi in Parlament, legea pensiilor speciale. Acesta vorbeste chiar de.

Iohannis intoarce in Parlament Legea pensiilor speciale pentru senatori si deputati. Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a intors la reexaminare Legea privind Statutul deputatilor si al senatorilor prin care se instituie o indemnizatiela momentul implinirii varstei standard de pensionare, atat deputatilor si senatorilor aflati in exercitarea mandatului, cat si celor care au avut calitatea de parlamentar anterior instituirii acestui drept.

Pensiile speciale ale demnitarilor, intoarse in Parlament de Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare a Legii privind Statutul deputatilor si al Senatorilor, prin care se instituie o indemnizatie pentru limita de varsta ce se acorda.

Klaus Iohannis cere Legislativului reexaminarea legii privind pensiile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Legislativului pentru reexaminare prevederea din Statutului deputatilor si senatorilor referitoare la acordarea unei indemnizatii pentru limita de varsta actualilor.

Asociatia service-urilor auto independente ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea care limiteaza despagubirile primite de asiguratii unui asigurator intrat in faliment

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) a transmis catre Administratia Prezidentiala un memoriu pentru a nu promulga Legea privind Fondul de Garantare a Asiguratilor, adoptata in 30 iunie de catre parlament. Initiata de catre 69 de deputati PSD si un senator PNL, legea prevede, printre altele, un plafon de 450. 000 de lei asupra platilor pe care le poate face Fondul catre un creditor al unui asigurator aflat in faliment. De notat ca ASF a sprijinit aceasta initiativa, in timp ce atat service-urile auto, cat si UNSAR Uniunea Nationala a Asiguratorilor) au atentionat ca aceasta lege va incalca Directiva UE privind asigurarea de raspundere civila auto si va afecta consumatorii. HotNews. ro a solicitat ASF inca din 30 iunie sa motiveze avizul pozitiv pe aceasta lege, insa pana in prezent nu am primit nici o explicatie.

ASSAI ii solicita lui Iohannis sa nu promulge legea privind Fondul de Garantare a Asiguratilor

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) a trimis un memoriu Administratiei Prezidentiale in care ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea privind Fondul de Garantare a Asiguratilor, care plafoneaza valoarea unei.

Calugarii Manastirii Petru Voda ii cer lui Klaus Iohannis sa nu promulge o lege care sanctioneaza organizatiile si simbolurile pro-legionare

Calugarii de la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt i-au adresat o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cer sa nu promulge legea privitoare la sanctionarea organizatiilor si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )