Libnet.ro
UNICEF

07:31

Ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu. Anuntul de ultima ora

Playtech Playtech,
Ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu. Anuntul de ultima ora

Anuntul de ultima ora cu ce elevi se intorc la scoala, chiar in scenariul rosu, a fost facut de ministrul educatiei. Monica Anisie, a anuntat ca se ia in calcul deschiderea scolilor doar pentru elevii claselor terminale, respectiv cei de clasa a opta si a 12-a. Monica Anisie a facut anuntul. Ce elevi se vor . continuă pe Playtech

Scoala in scenariul rosu: Peste 60% din cadrele didactice care au raspuns la un chestionar spun ca scoala nu le-a dat elevilor echipamente - sindicat

Peste 60% dintre cadrele didactice care au raspuns la un chestionar spun ca scolile lor, care functioneaza in scenariul rosu, nu au pus la dispozitie elevilor echipamente pentru activitatea online. De asemenea, 41,7% dintre profesori spun ca nu au primit laptopuri sau tablete, potrivit aceluiasi sondaj, la care au raspuns peste 8. 500 de cadre didactice din toata tara.

Municipiul Satu Mare intra in scenariul rosu de pandemie. Restaurantele se inchid, masca e obligatorie pe strada

Municipiul Satu Mare intra in scenariul rosu. Anuntul a fost facut de Institutia Prefectului Satu Mare, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor depaseste numarul de 3 infectari la 1. 000 de locuitori.

Peste 4.000 de scoli si gradinite se afla in scenariul rosu

Numarul scolilor si gradinitelor care se afla in scenariul rosu, cu predare exclusiv online, a depasit astazi 4. 000, potrivit ultimului buletin informativ transmis de Ministerul Educatiei. Astfel, de ieri si pana azi, inca 206 unitati de invatamant preuniversitar au trecut in scenariul 3, potrivit g4media.

Gorj: Municipiul Targu Jiu si alte trei localitati trec in scenariul rosu. Scolile se inchid si putarea mastii devine obligatorie in toate spatiile publice deschise

Municipiul Targu Jiu si localitatile Turcinesti, Bustuchin si Scoarta din judetul Gorj vor trece in scenariul rosu, dupa ce au depasit pragul de 3 infectari cu coronavirus la mia de locuitori in 14 zile.

Municipiul Iasi intra in scenariul rosu: Restaurantele, cinematografele si institutiile de spectacol se inchid de joi. Scolile trec la invatamantul online de luni

Municipiul Iasi intra in scenariul rosu dupa ce rata incidentei cazurilor de coronavirus la mia de locuitori a ajuns, miercuri, la 3. in aceste conditii, Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta a.

in Romania, sunt in scenariul rosu 4.265 de unitati de invatamant Tataru: Pana nu scade numarul de infectari nu se redeschid scolile

Datele transmise miercuri de Ministerul Educatiei arata ca sunt in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - 4. 265 de unitati de invatamant, cu peste 200 mai multe fata de ziua precedenta. intrebat, miercuri, care ar fi solutia pentru redeschiderea scolilor, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca este nevoie sa scada numarul de cazuri de COVID-19.

Municipiul Targu Jiu si alte trei localitati din Gorj intra in scenariul rosu

Patru localitati din judetul Gorj ar putea sa intre in scenariul rosu, dupa ce astazi s-a depasit rata de infectare de 3 la 1. 000 de locuitori.

Colegiul Agricol din Buzau a intrat in scenariul rosu

Scolile din Buzau se inchid una dupa alta, din cauza noului coronavirus. Si Colegiul Agricol Dr. Angelescu din Buzau a intrat in scenariul rosu, urmand ca lectiile sa se desfasoare exclusiv online.

Al doilea cel mai mare oras din Romania scapa la mustata de intrarea in scenariul rosu. Incidenta cazurilor de Covid-19: 2,9885 la mie

Reprezentantii Prefecturii judetului Iasi anunta ca municipiul Iasi, al doilea cel mai mare din tara ca numar de locuitori, este aproape de a intra in scenariul rosu.

Municipiul Iasi, la un pas de scenariul rosu. Ce noi reguli se vor impune

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1. 000 de locuitori, a ajuns in municipiul Iasi la 2,9885, ceea ce aduce resedinta de judet la doar un pas de scenariul rosu. Municipiul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )