Libnet.ro
UNICEF

11:30

Municipiul Targu Jiu si alte trei localitati din Gorj intra in scenariul rosu

Adevărul Adevărul,
Municipiul Targu Jiu si alte trei localitati din Gorj intra in scenariul rosu

Patru localitati din judetul Gorj ar putea sa intre in scenariul rosu, dupa ce astazi s-a depasit rata de infectare de 3 la 1. 000 de locuitori. continuă pe Adevărul

Gorj: Municipiul Targu Jiu si alte trei localitati trec in scenariul rosu. Scolile se inchid si putarea mastii devine obligatorie in toate spatiile publice deschise

Municipiul Targu Jiu si localitatile Turcinesti, Bustuchin si Scoarta din judetul Gorj vor trece in scenariul rosu, dupa ce au depasit pragul de 3 infectari cu coronavirus la mia de locuitori in 14 zile.

Au sustras portofelul unei femei in timp se afla intr-o statie de autobuz

Doi barbati de 50 de ani, din municipiul Targu Jiu, au fost retinuti pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj, pentru comiterea infractiunilor defurt, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si tentativa la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic.

Petrecere la o pensiune din apropierea municipiului Targu Jiu. Politistii au intervenit

O petrecere care a avut loc azi-noapte la o pensiune din comuna Danesti, de langa Targu Jiu, a fost oprita de politisti.

Cele trei localitati din Salaj care intra in carantina. Regulile pe care trebuie sa le respecte oamenii

Mai multe localitati din judetul Salajvor fi carantinate,pe motiv carata infectarilor cu noulcoronavirusde tip SARS-CoV-2 cumulate la 14 zile depaseste 8 cazuri la mia de.

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina, iar decizia va fi luata miercuri de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica. in toate aceste localitati rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Si in Timisoara coeficientul de infectare cu SARS-CoV-2 se apropia marti de 6 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, iar primarul Dominic Fritz spunea ca este putin probabil sa poata fi evitata carantinarea orasului.

Mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj intra in carantina pentru 14 zile

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra in carantinare zonala incepand de joi, 5 noiembrie, pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat. Gherla Cluj), Becicherecu Mic, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua, Pesac Timis) si Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou Salaj) vor intra in carantina.

MAE: Trei angajati din Centrala Ministerului si unul de la Ambasada din Cairo au coronavirus

Ministerul de Externe a transmis, luni, ca in ultimele zile au fost testati pozitiv cu coronavirus trei angajati din Centrala MAE si unul din cadrul Ambasadei Romaniei la Cairo, Egipt. Ministerul de.

Liga 2: Gloria Buzau a castigat restanta cu ACS Viitorul Pandurii Targu Jiu

Gloria Buzau si-a adjudecat toate cele trei puncte in restanta din etapa a 9-a a ligii secunde impot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )