Libnet.ro
UNICEF

05:00

Elevii din Hunedoara sunt invitati sa le cunoasca povestile detinutilor

Adevărul Adevărul,
Elevii din Hunedoara sunt invitati sa le cunoasca povestile detinutilor

Patru detinuti de la Penitenciarul Barcea Mare le vor vorbi elevilor de la Colegiul National de Informatica din Hunedoara despre experientele lor. Evenimentul organizat de penitenciar si liceul hunedorean are un scop preventiv: elevii vor afla cum trebuie sa se poarte pentru a evita problemele cu legea. continuă pe Adevărul

Sahul, materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din toamna

Sahul va fi introdus, ca materie optionala, pentru elevii din clasele primare, incepand din aceasta toamna, potrivit MInisterului Educatiei Nationale MEN). in acest sens, ministrul Educatiei, Remus Pricopie,.

Elevii din ciclul primar vor invata sah la scoala.

Elevii din clasele primare pot invata sah la scoala, incepand cu anul scolar 2014 - 2015, informeaza Ministerul Educatiei. Citeste si: Modelele de subiecte la Evaluarea nationala pentru clasa a II-a, a IV-a si a VI-a. Copiii au de citit basme si texte cu ursi Sahul va putea fi studiat pe parcusul a doi ani. Copiii vor invata regulile de joc, vor simula situatii de joc si vor invata diferite variante de joc. Programele de studiu au fost realizate in urma consultarilor cu specialistii din .

Elevii din clasele primare vor putea invata sah la scoala.

Elevii clasele primare primar vor putea invata sah la scoala, din toamna, in cadrul unor programe realizate cu specialistii din cadrul Federatiei Romane de Sah, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN), arata Mediafax. Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a aprobat, luni prin ordin de ministru, Programele scolare pentru disciplina optionala Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Acestea intra in curriculum la decizia scolii pentru invatamantul primar si vor putea fi .

Sahul devine materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din septembrie

Sahul va fi materie optionala in scoli in invatamantul primar, incepand din anul scolar 2014-2015, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. Disciplina se numeste Educatie prin sah si cei care vor alege acest optional vor invata regulile sahului si strategii de joc fie pe durata unui an scolar, fie pe durata a doi ani scolari. Ministrul Remus Pricopie a aprobat programele scolare pentru materia Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Descarca din articol programele scolare pentru Educatie prin sah si vezi ce vor invata copiii la aceasta materie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )