Libnet.ro
UNICEF

10:16

Elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi audiati la Politia Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi audiati la Politia Capitalei

Mai multi elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala vor fi audiati luni, incepand cu ora 10. 00, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul privind suspiciunile de fraudare a bacalaureatului la aceasta institutie de invatamant, a declarat pentru Agerpres Bogdan Staicu, seful Sectiei Urmarire Penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB). continuă pe Hotnews

Audierile elevilor de la liceul Dimitrie Bolintineanu au fost reluate la Politia Capitalei

Audierile elevilor de la liceul Dimitrie Bolintineanu, unde s-ar fi fraudat proba de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat, au fost reluate luni dimineata la Politia Capitalei. in cursul.

VIDEO BAC 2013 UPDATE 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu vor fi audiati la Politia Capitalei in scandalul fraudarii examenului. Politia: Exista mandate de aducere, copiii nu sunt retinuti sau arestati

100 de elevi ai Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti urmeaza sa fie audiati, vineri, la sediul Politiei Capitalei, in scandalul privind suspiciuni de fraude inregistrate la examenul de bacalaureat. Cei 100 de elevi si parintii acestora vor fi dusi la audieri dupa ultima proba a bacalaureatului, anunta Mediafax. Se discuta cu fiecare copil in parte, nu ai calitate de invinuiti, de inculpati, a precizat un reprezentant al Politiei Capitalei. Oficiali din Parchetul Tribunalului Bucuresti au declarat, vineri, ca la Politia Capitalei vor fi audiati unii dintre elevii care au sustinut bacalaureatul la Liceul Dimitrie Bolintineanu, precum si parintii acestora. UPDATE ora 12:40): Politia Capitalei: Copiii nu sunt retinuti, nu au calitate de invinuiti sau inculpati. Se discuta cu ei. Exista citatii de la procurori. UPDATE ora 12:20): Mai multi parinti s-au strans in curtea liceului, nemultumiti ca fiii lor vor fi audiati de politie. Spiritele au inceput sa se incinga si un barbat care a imbrancit un politist a fost imobilizat si bagat in masina Politiei. UPDATE ora 12:18): Victor Ponta despre scandalul fraudarii examenului de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu: Trebuie luate masuri foarte dure, profesorii trebuie sa raspunda penal. Acum procurorii iau cu autobuzele elevi, suntem o societate care incepe sa arate ca inainte de '89. N-as vrea sa ajungem la scenele comuniste de anul trecut, cu procurori care ii alergau pe oamenii care au votat la referendum.

Elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, audiati la Politia Capitalei.

Elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala vor fi audiati, luni, de la ora 10. 00, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul legat de suspiciunile de fraudare a bacalaureatului, a declarat pentru Agerpres Bogdan Staicu, seful Sectiei Urmarire Penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB). Staicu a precizat, vineri, ca in cazul elevilor audiati de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost intocmite procese-verbale de citare, si nu mandate de aducere. Au .

Parchetul Capitalei: Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu se reia luni la Politia Capitalei

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, in weekend nefiind planificate audieri in acest caz. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe.

Scandalul mitei de la bacalaureat. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, dusi la audieri

Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute numele mai multor elevi. Parintii s-au.

Elev de la Liceul Dimitrie Bolintineanu: Au fost colegi perchezitionati de procurori si in chiloti

Elevii Liceului Dimitrie Bolintineanu, audiati vineri la Politia Capitalei, au declarat la iesirea din institutie, ca in ziua perchezitiilor la unitatea scolara, unii dintre ei au fost dezbracati pana la.

100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu, audiati la Politia Capitalei

100 de elevi au fost dusi de politisti de la ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat la audieri, intr-o actiune a Politiei Capitalei in cazul mitei de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, noteaza sursele de presa.

Elevii de la liceul Dimitrie Bolintineanu nu vor mai fi audiati astazi

Update 13:12 Elevii, citati la politie saptamana viitoare Elevii nu vor mai fi audiati astazi, ci vor fi citati la politie saptamana viitoare.

BAC 2013 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, audiati la Politia Capitalei in scandalul fraudarii examenului. / Ponta: Procurorii iau cu autobuzele elevi, suntem o societate care incepe sa arate ca inainte de '89

100 de elevi ai Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti se afla, vineri, la sediul Politiei Capitalei, pentru a fi audiati in scandalul privind fraude inregistrate la examenul de bacalaureat. Cei 100 de elevi si parintii acestora au fost luati cu microbuzele de la scoala si dusi la audieri dupa ultima proba a bacalaureatului, anunta B1 Tv. UPDATE ora 12:20): Mai multi parinti s-au strans in curtea liceului, nemultumiti ca fiii lor vor fi audiati de politie. Spiritele au inceput sa se incinga si un barbat care a imbrancit un politist a fost imobilizat si bagat in masina Politiei. UPDATE ora 12:18): Victor Ponta despre scandalul fraudarii examenului de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu: Trebuie luate masuri foarte dure, profesorii trebuie sa raspunda penal. Acum procurorii iau cu autobuzele elevi, suntem o societate care incepe sa arate ca inainte de '89. N-as vrea sa ajungem la scenele comuniste de anul trecut, cu procurori care ii alergau pe oamenii care au votat la referendum.

100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu, audiati la Politia Capitalei

Update 13:12 Elevii, citati la politie saptamana viitoare Elevii nu vor mai fi audiati astazi, ci vor fi citati la politie saptamana viitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )