Libnet.ro
UNICEF

07:45

Eliberarea hotilor, mai scumpa decat construirea inchisorilor

B1 B1,
Eliberarea hotilor, mai scumpa decat construirea inchisorilor

Anual, statul roman cheltuieste pentru intretinerea sistemului penitenciar cam 200 de milioane de euro. Nimeni nu stie cu exactitate cate furturi marunte sunt, caci multe dintre ele nici nu se raporteaza. continuă pe B1

STUDIU Femeile cu functii de conducere, mai deprimate decat barbatii care au pozitii ierarhice asemanatoare

Femeile care detin functii de conducere prezinta mai multe simptome de depresie decat barbatii care ocupa pozitii ierarhice similare, potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori din Statele Unite, informeaza bbc. com.

Business report: Misterele cresterii economice din 2014; Cu cat cresc salariile in 2015. Bugetarii vor continua sa cistige mai bine decat cei din privat; Prima masina se scumpeste inainte sa inceapa. Cat costa acum o masina prin credit garantat de stat

Miza retrocedarilor ilegale de paduri. Exportul de cherestea, o afacere in crestere. Scandalul retrocedarilor ilegale de paduri a adus in discutie problema defrisarilor ilegale, care ajung cherestea vanduta in afara. In 2013, Romania a exportat de zece ori mai multa cherestea decat imediat dupa Revolutie. Se scumpesc asigurarile de locuinte? Despre schimbarea conditiilor de pret la asigurarea obligatorie impotriva dezastrelor se vorbeste deja de mai multe luni. Care e, de fapt, realitatea si cat de stabil mai este Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor?.

TP-Link ramane lider: Are o cota de piata de patru ori mai mare decat locul doi

TP-Link este compania cu cea mai mare cota de piata, conform raportului trimestrial realizat de IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker) in trimestrul al doilea. TP-Link are o cota de piata globala de 49,25% si compania de pe locul al doilea are o cota de piata de 9,29%.

Bugetul Senatului pentru 2015 - cu 5,45% mai mare decat cel din acest an, rectificat

Plenul Senatului a adoptat, luni, un buget de 109,4 milioane lei pentru aceasta Camera a Parlamentului, pentru anul 2015, mai mare cu 5,45% comparativ cu cel din acest an, rectificat, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )