Libnet.ro
UNICEF

06:16

Un elicopter militar a dat foc unui parc national din Australia, aflat chiar langa capitala. Incendiul, cel mai mare din ultimii 16 ani din apropierea Canberrei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Un elicopter militar a dat foc unui parc national din Australia, aflat chiar langa capitala. Incendiul, cel mai mare din ultimii 16 ani din apropierea Canberrei (FOTO, VIDEO)

Un nou incendiu de amploare a izbuncit la periferia capitalei australiene, Canberra, chiar intr-un parc national, aparent din cauza unui elictoper militar, relateza The Guardian. Parcul National Namadgi are o. continuă pe B1

ALERTA: Un elicopter MILITAR s-a prabusit in urma cu putin timp!

Un elicopter militar croat s-a prabusit in Marea Adriatica, luni, in timpul unui zbor de antrenament, a anuntat Ministerul Apararii de la Zagreb, citat de Agerpres. Ministerul nu a dat detalii despre numarul.

Un elicopter militar s-a prabusit in Marea Adriatica! Detalii de ultima ora

O tragedie aviatica a avut loc luni in Marea Adriatica dupa ce un elicopter militar croat s-a prabusit in timpul unui zbor de antrenament. Oficialii d ela Zagreb nu au dat detalii despre numarul persoanelor.

Ce a patit un barbat care si-a stropit concubina cu benzina si i-a dat foc

Un barbat de 50 de ani din judetul Botosani a stropit-o cu benzina pe concubina sa, in varsta de 43 de ani, dupa care i-a dat foc. Flacarile s-au extins si asupra sa, dar si la mai multe bunuri din camera respectiva. Cele doua persoane au fost duse la spital.

Astazi s-a dat foc la fitil. CCR va intoarce legea

Nu inseamna ca dispar pensiile speciale. Astazi s-a dat foc la fitil. Vom vedea ce se va intampla, pentru ca onorabila CCR va intoarce legea si fiecare din partide va spune ca a avut dreptate.

Un brailean si-a dat foc la masina in mijlocul strazii si a transmis totul, LIVE, pe Facebook. M-am plictisit de ea!

Un tanar din Braila si-a incendiat propria masina si a transmis totul, LIVE, pe Facebook, acolo unde foarte multi prieteni au putut urmari cum flacarile inghit cu totul automobilul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )