Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elixirul creativitatii - De ce marile corporatii sunt tot mai dornice sa gazduiasca startup-uri si sa invete de la ele

Hotnews Hotnews,
 Elixirul creativitatii - De ce marile corporatii sunt tot mai dornice sa gazduiasca startup-uri si sa invete de la ele

Tot mai multe companii foarte mari gazduiesc startup-uri pe care le finanteaza si uneori le lasa sa se dezvolte liber, sperand ca ideile implementate de ele pot ajuta intreaga multinationala. Intr-un startup de succes birocratia e minima si inovatia e la un nivel ridicat, exact opusul situatiei dintr-o companie mamut cu zeci sau sute de mii de angajati, scrie Fortune. Mai mult, unii giganti ai tehnologiei incearca sa-si antreneze managerii sa gandeasca flexibil, ca si cand ar fi parte a unui startup. continuă pe Hotnews

Antreprenorii romani sunt tot mai interesati de hoteluri. Ei vor un IRR de 15%

Oamenii de afaceri interesati sa investeasca in hoteluri sunt in ultimii ani in special romani, a declarat Sorin Ionescu, fondator al Fivestar Hospitality, companie de consultanta specializata in industria hoteliera, in cadrul emisiunii Wall-Street.

De eMAG Stock Busters, acestea sunt cele mai bune reduceri

EMAG Stock Busters este o noua campanie de reduceri de la cel mai mare magazin online din Romania. Este pe o perioada limitata si ca sa nu pierzi timp, am facut noi lista celor mai bune produse cu pret redus. eMAG are reduceri de pana la 50% la electronice, electrocasnice si accesorii pentru telefoane si [] De eMAG Stock Busters, acestea sunt cele mai bune reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice, internati la Spitalul Grigore Alexandrescu. Unii au 6 - 7 ani

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice ajung in clinica de toxicologie a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, unii avand doar sase - sapte ani, potrivit medicului Dumitru Oraseanu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )