Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elvatas: Tarifele pentru certificatele energetice, cele mai mici din Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elvatas: Tarifele pentru certificatele energetice, cele mai mici din Uniunea Europeana

Chiar daca Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania AAEC) a recomandat o grila de preturi, printre cele mai mici din U. , piata romaneasca a reglat aceste tarife, iar costul pentru un certificat energetic este sub 50% fata de cele din grila, potrivit unui comunicat al companiei de evaluari, consultanta si audit energetic, Elvatas. continuă pe Ziarul Bursa

MAGAZIN Ce masoara de fapt IQ-ul? Cele mai bune 8 infografice. Familiile nu vor mai fi niciodata ce au fost. De ce nu ne putem gadila singuri? 10 reguli ale unei intalniri de business. Cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. TED Talks

V-ati intrebat ce e in mintea conspirationistilor? Stiu, poate nici nu merita efortul, dar afli si lucruri noi, bazate pe cercetari. Sau, v-ati intrebat de ce nu ne putem gadila singuri? Bine, mie unuia mai interesante mi se par descoperirile legate de imbatranire, publicate recent in The New York Times. Sau de pilda cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. Cat despre jocurile video si violenta la copii, problema a fost transata: No problemo! Iar daca va place ceaiul, vedeti aici 6 efecte minunate pe care le are asupra creierului. In rest, o saptamana frumoasa tuturor si lectura placuta in continuare!.

Gheorghe Flutur: PDL e peste pragul de 20% in cele mai zgarcite sondaje

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, la Botosani, ca PDL a trecut in cele mai zgarcite sondaje peste pragul de 20% in preferintele electoratului, el declarandu-se multumit de aceste cifre. Cele mai zgarcite sondaje ne dau ca am trecut de 20%. Ceea ce nu e rau. Nu ne culcam pe o ureche, insa de la 13- 14% cat erau prin martie, cand era lupta interna, sa ajungi sa egalezi, sa ne intalnim cu liberalii, cu PNL, e ceva, afirma Flutur.

Obiectii la legea bugetului: Cele mai multe la ministerul condus de Liviu Dragnea

Cele mai multe amendamente inregistrate la proiectul de lege privind bugetul pentru 2014 au fost depuse de partidele din Opozitie. PDL a avut peste 1. 000 de obiectii, iar PPDD, in jur de 400. Cel mai contestat minister a fost cel al Dezvoltarii, condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Miza Forumului Economic care va avea loc la Bucuresti. China, statul cu cele mai mari rezerve valutare din lume, ar putea investi in Romania

China, statul cu cele mai mari rezerve valutare din lume, vrea sa investeasca si in tara noastra. La Summitul de maine, la care va participa si premierul Chinei, se vor pune in discutie relatiile Romaniei cu.

Wine Spectator a ales cele mai bune vinuri din lume in 2013: de ce nu se afla si un vin romanesc in top 100?

Wine Spectator, cea mai importanta publicatie specializata in vinuri din SUA, si una dintre cele mai apreciate reviste de gen pe plan international, a publicat topul celor mai bune vinuri din lume in 2013. Printre cele 100 alese din peste 20. 000 inscrise in competitie se regasesc soiuri spaniole, frantuzesti, italiene, americane, chiar si unul unguresc, dar nici un vin romanesc sau moldovenesc.

Blaga: Modificarile privind consiliile de administratie, pentru amantele domnilor, cele care nu sunt trimise in strainatate

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta sambata la Alba Iulia ca modificarile privind consiliile de administratie sunt facute pentru amantele domnilor, cele care nu sunt trimise in strainatate, informeaza Mediafax. Blaga a spus ca in timpul guvernarii PDL indemnizatiile din consiliile de administratie au fost plafonate la unu la suta din salariul directorului, care nu putea depasi salariul unui secretar de stat, tocmai ca sa nu fie un beneficiu politic pentru militanti prezenta in aceste consilii.

Cum se poate umple de masini electrice una dintre cele mai izolate capitale din lume

Thimpu, capitala micului regat himalayan Bhutan, este un orasel de 120. 000 de locuitori, insa ar putea ajunge sa aiba mai multe masini electrice decat orase cu milioane de locuitori, scrie Financial Times. Oficialii din Bhutan discuta cu cei de la Nissan pentru a inlocui masinile existente in capitala cu vehicule electrice Leaf, in contextul in care electricitatea este mult mai ieftina, iar distantele sunt foarte mici.

Atuul turismului medical din Romania: preturi de 3 ori mai mici. Piata s-ar putea dubla pana in 2015

Piata turismului medical din Romania s-ar putea dubla pana in 2015, la jumatate de miliard de euro, in conditiile in care strainii pot plati pentru investigatii si de trei ori mai putini bani decat in alte state din Europa.

Toamna a adus in Arges castiguri mai mici si someri mai multi

Potrivit celor mai recenti indicatori calculati de Directia Judeteana de Statistica, in luna septembrie, castigul salarial mediu brut a scazut cu 1,5% fata de luna precedenta, ajungand la 2. 141 de lei. Numarul somerilor inregistrati la sfarsitul lunii septembrie a fost de 16. 301 persoane, in crestere cu 1853 persoane fata de august 2013.

Subiectele zilei: China intra in Europa pe usa din Est; Programarile la doctor si operatiile, amanate de greva din Sanatate; Cum s-a distrus una dintre cele mai vechi industrii din Romania

Ziua judecatii pentru penalii cu gulere albe. Inalta Curte judeca trei fosti ministri, un deputat si un fost procuror. Pana acum, cei mai multi dintre ei au primit ani grei de inchisoare. Un milion de euro pentru festivitatea de 1 Decembrie. Parada de lux din buget de criza. De Ziua Nationala a Romaniei se anunta cea mai mare defilare din 1990 si pana in prezent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )