Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elvetia este cea mai competitiva tara din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elvetia este cea mai competitiva tara din lume

Conform raportului Global Competitiveness Index pentru 2015-2016 alcatuit de World Economic Forum, Elvetia se claseaza pe primul loc in ceea ce priveste gradul de competitivitate pe plan economic. continuă pe Ziarul Bursa

Ea este cea mai sexy femeie din lume in anul 2015!

Celebra revista Esquire a desemnat cea mai sexy femeie din lume in anul 2015. Daca va asteptati ca detinatoarea acestui titlu sa fie un nume foarte sonor, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Iata despre cine este vorba! .

Raport pe 2014 al Ministerului Finantelor privind companiile de stat: Romgaz este cea mai profitabila societate de stat, iar Complexul Energetic Oltenia are cea mai mare pierdere

Un raport pe 2014 privind intreprinderile publice realizat de Ministerul Finantelor arata ca cea mai profitabila companie de stat este Romgaz. De altfel, ocupa primul loc intr-un top 10 cele mai profitabile societati de stat de trei ani incoace. In 2014, producatorul de gaze Romgaz a inregistrat un profit net de 1,4 miliarde de lei. La polul opus se afla Complexul Energetic Oltenia cu o pierdere de aproape 700 de milioane de lei. De altfel, compania se confrunta cu mai multe probleme, atat in justitie, existand mai multe dosare in atentia procurorilor DNA, cat si financiare. De altfel, dosarul Turceni-Rovinari in care sunt implicati premierul Victor Ponta si directorul general al companiei Laurentiu Ciurel a fost trimis recent in instanta. In ciuda acestor probleme, Laurentiu Ciurel refuza sa-si prezinte demisia. Vezi topul celor mai profitabile companii, dar si top 10 cu cele mai mari pierderi.

(P) CFA vs. MBA: care este cea mai buna calificare pentru o cariera in finante?

WU Executive MBA Bucharest programul de MBA nr. 1 in Romania incheie la sfarsitul acestei luni perioada de inscrieri.

Dell preia EMC pentru 67 miliarde de dolari

Grupul american Dell Inc, al treilea producator mondial de calculatoare personale, va prelua compania de stocare de date EMC - cea mai mare achizitie din sectorul tehnologiei, evaluata la 67 miliarde de dolari, a anuntat ieri CNBC, transmit MarketWatch, DPA si Reuters, potrivit Agerpres.

Cea mai tanara persoana din lume conservata prin criogenie

BBC News a prezentat cazul unei fetite thailandeze, care a murit pe 8 ianuarie, la varsta de 2 ani, si a devenit cea mai tanara persoana criogenata din lume. Parintii fetitei, care sunt medici, au dorit ca,.

FOTO. Andra si Catalin Maruta si-au botezat fetita. Ce a marturisit artista dupa eveniment

Andra si Catalin Maruta si-au botezat, duminica, fetita, pe care au numit-o Eva Maria Ioana. Artista a scris pe Internet ca este cea mai fericita femeie din lume si ca a simtit ca fiica ei a renascut dupa ce a fost crestinata.

Cea mai mare schimbare a Yahoo Mail: de ce nu o sa mai ai nevoie de parola

Yahoo Mail implineste 18 ani in aceasta toamna si sarbatoreste cu schimbarea aplicatiei. Odata cu aceasta, cea mai importanta noutate este ca iti permite sa te autentifici, in premiera, fara parola.

Cum facem cea mai buna crema de zahar ars - reteta unica a sibianului care a facut senzatie la Masterchef

Unul din cele mai iubite deserturi ale copilariei este nu doar delicios, ci si extrem de usor de preparat. Adevarul va spune cum sa preparati cea mai buna crema de zahar ars.

Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului

La IFA 2015, Toshiba a prezentat un prototip despre care nimeni nu stia mare lucru in afara faptului ca arata senzational, ca rula Windows si ca venea cu un stylus special. Acum, acel dispozitiv a devenit oficial si poarta numele de Toshiba dynaPad. Toshiba dynaPad este, potrivit companiei japoneze, cea mai subtire si mai usoara [] Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Esquire: Emilia Clarke, cea mai sexy femeie in viata a anului

Actrita britanica Emilia Clarke, cunoscuta din serialul Game of Thrones, a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata a anului, de catre revista Esquire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )