Libnet.ro
UNICEF

22:15

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 1.299 de lei pentru cea mai buna rezolutie

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 1.299 de lei pentru cea mai buna rezolutie

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada emag. ro are reduceri la numeroase televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna existenta pe piata. continuă pe Antena3

eMAG reduceri laptopuri. 5 laptopuri performante sub 1.000 de lei

EMAG reduceri laptopuri. Magazinul online emag. ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de mari reduceri la laptopuri de la diferite branduri.

Fostul presedinte ASF Dan Radu Rusanu cere statului roman despagubiri in valoare de 6,5 milioane de lei pentru perioada in care a fost arestat

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Rusanu a declarat, la B1 TV, ca va da statul roman in judecata si cere daune de 6,5 milioane de lei, pentru perioada in care a fost arestat in dosarul ASF-Carpatica, potrivit News. ro.

eMAG: reduceri bune la laptopuri pentru birou

Daca vrei sa-ti schimbi laptopul pe care lucrezi zilnic, mai jos ai trei sugestii de la eMAG, cu preturi si specificatii bune, de care poti profita. ASUS F542UN-DM017 este un laptop pe care te poti baza la nevoie; vine cu un procesor puternic, modelul i7-8550U de la Intel. Acesta face parte din generatia Kaby Lake [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )