Libnet.ro
UNICEF

05:45

Emil Boc, luat la intrebari de un actor din Cluj. Cine e de fapt deasupra dumneavoastra si face jocurile in primaria noastra, a clujenilor?

Adevărul Adevărul,
Emil Boc, luat la intrebari de un actor din Cluj. Cine e de fapt deasupra dumneavoastra si face jocurile in primaria noastra, a clujenilor?

Primaria Cluj-Napoca a decis sa redeschida circulatiei auto Podul Portelanului, desi acesta trebuia sa fie refacut in totalitate si sa devina unul exclusiv pietonal. Mai grav este ca in locul in care ar trebui sa fie pus un pilon de pod s-a descoperit un zacamant de sare, despre care nu se stia initial desi fusese facut un studiu geo. continuă pe Adevărul

Florin se dusese in parcarea din Cluj unde isi lasase masina, insa cand si-a vazut autoturismul a avut un moment de ezitare: Am mai vazut stergatoare ridicate, gunoi aruncat pe parbriz, dar e prima data cand vad asta (FOTO)

Florin, un barbat din Cluj a avut parte de surpriza vietii sale, atunci cand a ajuns in parcarea unde isi lasase masina.

Protest fata de chiriile prea mari din Cluj-Napoca: Da Doamne sa dispara piata imobiliara

Peste 100 de persoane au iesit in strada, marti, la Cluj-Napoca, unde au protestat fata de chiriile prea mari din oras, precum si impotriva evacuarilor fortate, in cadrul unui mars prin centrul orasului, un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )