Libnet.ro
UNICEF

23:45

Emisiune tv din Rusia, interzisa dupa o gluma la adresa divortului lui Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
Emisiune tv din Rusia, interzisa dupa o gluma la adresa divortului lui Vladimir Putin

O emisiune tv din Rusia a fost interzisa dupa o gluma la adresa divortului presedintelui tarii, anunta AFP, citandu-l pe un prezentator al emisiunii. Presedintele rus Vladimir Putin si sotia sa Ludmila au. continuă pe Antena3

Rusia: O emisiune tv a fost interzisa dupa o gluma referitoare la divortul lui Vladimir Putin

O emisiune tv din Rusia a fost interzisa dupa o gluma la adresa divortului presedintelui tarii, anunta AFP, citandu-l pe un prezentator al emisiunii. Vladimir Putin si sotia sa, Ludmila, au anuntat joi ca urmeaza sa divorteze de comun acord. Dupa acest anunt, prezentatorii emisiunii Reteaua sociala, difuzata de un post tv din Rusia, emisiune ce se adreseaza indeosebi tinerilor, au glumit pe seama crearii unui profil al lui Vladimir Putin pe un site de matrimoniale.

Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si panourile publicitare din Rusia,Germania, Austria si Franta. Campania urmeaza sa fie initiata de Autoritatea Nationala pentru.

O emisiune-concurs din Turcia, suspendata dupa ce moderatorul le-a adresat concurentilor intrebari despre protestele din Istanbul

Postul de televiziune Bloomberg HT a suspendat, marti, difuzarea unui joc televizat, dupa ce prezentatorul sau le-a adresat concurentilor intrebari despre protestele antiguvernamentale care au zguduit Turcia in ultimele sase zile, a anuntat, miercuri, cotidianul Hurriyet.

Decizia care a lasat masca milioane de oameni din Rusia. Presedintele Vladimir Putin a facut anuntul

Presedintele Vladimir Putin si sotia sa Liudmila au surprins intreaga Rusie anuntandu-si divortul, dupa aproape 30 de ani de casnicie. Rusii si-au amintit ca zvonurile pe aceasta tema circulau mai demult,.

Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a declarat joi Mirela Matichescu, vicepresedinte al.

Romania, promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a.

Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta.

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a declarat joi Mirela Matichescu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism ANT), informeaza Mediafax. Suntem in faza de solicitare a ofertelor in tot ceea ce inseamna campanie de promovare externa. Vorbim de promovare la metrou, de promovare outdor in tot ce inseamna punctele cheie .

Politist din Bacau, arestat dupa ce a ajutat doi hoti sa fure pavele de pe un santier

Un agent de la Politia Rutiera Bacau a fost arestat preventiv, joi, dupa ce a transportat cu masina de serviciu doi hoti carora le-a aratat de unde sa fure pavele cu care se reabilita un trotuar din municipiul.

Un primar din Buzau eliberat, dupa ce a fost gasit vinovat de moartea unei adolescente

A fost gasit vinovat de moartea unei adolescente, dar a fost lasat in libertate de judecatori. Este vorba despre primarul unei comune din Buzau, Valerica Sercaianu. Desi expertiza tehnica a aratat ca edilul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )