Libnet.ro
UNICEF

15:45

Rusia: O emisiune tv a fost interzisa dupa o gluma referitoare la divortul lui Vladimir Putin

Hotnews Hotnews,
 Rusia: O emisiune tv a fost interzisa dupa o gluma referitoare la divortul lui Vladimir Putin

O emisiune tv din Rusia a fost interzisa dupa o gluma la adresa divortului presedintelui tarii, anunta AFP, citandu-l pe un prezentator al emisiunii. Vladimir Putin si sotia sa, Ludmila, au anuntat joi ca urmeaza sa divorteze de comun acord. Dupa acest anunt, prezentatorii emisiunii Reteaua sociala, difuzata de un post tv din Rusia, emisiune ce se adreseaza indeosebi tinerilor, au glumit pe seama crearii unui profil al lui Vladimir Putin pe un site de matrimoniale. continuă pe Hotnews

Emisiune tv din Rusia, interzisa dupa o gluma la adresa divortului lui Vladimir Putin

O emisiune tv din Rusia a fost interzisa dupa o gluma la adresa divortului presedintelui tarii, anunta AFP, citandu-l pe un prezentator al emisiunii. Presedintele rus Vladimir Putin si sotia sa Ludmila au.

O reclama cu Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie: Este sexista si denigreaza femeile (VIDEO)

O reclama in care apare si vedeta americana Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie, pe motiv ca este sexista si ca denigreaza femeile, potrivit The Guardian. Decizia a fost luata de CNA-ul.

O centrala nucleara din California a fost inchisa, dupa o scurgere radioactiva

Centrala nucleara de la San Onofre, in California, oprita anul trecut dupa o scurgere radioactiva minora, dar la care au fost descoprite defecte minore, va fi inchisa definitiv, a anuntat vineri operatorul.

Atena. O femeie a fost ranita dupa explozia unei masini capcana

O femeie a fost ranita usor vineri dimineata, dupa explozia unei bombe plasata sub masina unui director de penitenciar din Atena, anunta autoritatile locale. Dispozitivul a fost amplasat sub autoturismul.

Bucuresti: O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta dupa ce a luat mita 700 de lei

O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta joi, dupa ce a fost prinsa in flagrant cand lua mita 700 de lei de la o persoana care este si denuntatoare in acest caz. , functionar public in .

Germania: Trei activiste Femen au fost arestate dupa ce au protestat topless in fata cancelariei lui Merkel (VIDEO)

Trei activiste Femen au fost arestate vineri de politia germana in timp ce protestau in sanii goi in fata cancelariei, cerand ca Angela Merkel sa faca presiune pentru eliberarea a patru colege incarcerate in.

Cel putin 42 de oameni au murit, iar alti 33 au fost raniti dupa ce un autobuz a luat foc in China

Cel putin 42 de oameni au murit, iar alti 33 au fost raniti in orasul chinez Xiamen, in urma unui incendiu ce a cuprins un autobuz, transmite BBC. Autobuzul care apartinea serviciului de tranzit rapid al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )