Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emma Sinclair, antreprenoare in serie in Marea Britanie: Pentru a avea succes in business trebuie sa te inconjori de oamenii potriviti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Emma Sinclair, antreprenoare in serie in Marea Britanie: Pentru a avea succes in business trebuie sa te inconjori de oamenii potriviti

Succesul in business poate sa apara tarziu pentru un angajat sau om de afaceri, femeie sau barbat, insa pentru a-si creste sansele de a inregistra rezultate pozitive oamenii trebuie, in primul rand, sa atraga langa sine persoane care sa il sustina si. continuă pe Wall-Street Ro

Cat l-ar costa pe Darth Vader factura la curent pentru Steaua Mortii? Un furnizor de energie din Marea Britanie a aflat raspunsul (VIDEO)

Fanii seriei Star Wars se pregatesc de cel de-al optalea film din legendara serie de science fiction. Pana atunci insa, un furnizor de energie din Marea Britanie a estimat cat l-ar costa pe Darth Va.

Boris Johnson: Marea Britanie ar putea plati pentru a continua sa aiba acces la unele programe UE dupa Brexit

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat ca Marea Britanie ar putea plati pentru a continua sa aiba acces la unele programe UE si dupa Brexit.

Marea Britanie nu va incerca sa blocheze o politica europeana comuna de aparare

Marea Britanie nu va bloca incercarea Uniunii Europene de a construi o politica de aparare comuna, a declarat ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, citat de Reuters.

Numarul imigrantilor din UE a atins un nivel record in Marea Britanie

Marea Britanie a inregistrat un sold net 189. 000 de intrari ale unor cetateni europeni in cele 12 luni dinaintea referendumului asupra iesirii din UE de la sfarsitul lunii iunie 2016, cu 9. 000 mai multe decat in anul precedent, iar Romania este cea mai frecventa tara de proveninenta, cu 10% din numarul total, potrivit unor date citate de Reuters.

Numarul imigrantilor din UE a atins un nivel-record in Marea Britanie inainte de referendumul referitor la Brexit. 10% dintre imigranti provin din Romania

Marea Britanie a inregistrat un sold net 189. 000 de intrari ale unor cetateni europeni in cele 12 luni dinaintea referendumului asupra iesirii din UE de la sfarsitul lui iunie 2016, cu 9. 000 mai multe decat in anul precedent, iar Romania este cea mai frecventa tara de proveninenta, cu 10% din numarul total, arata date publicate joi, relateaza Reuters.

Numarul imigrantilor din UE, nivel-record in Marea Britanie inainte de Brexit. 10% provin din Romania

Marea Britanie a inregistrat un sold net 189. 000 de intrari ale unor cetateni europeni in cele 12 luni dinaintea referendumului asupra iesirii din UE de la sfarsitul lui iunie 2016, cu 9. 000 mai multe decat in anul precedent, iar Romania este cea mai.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )