Libnet.ro
UNICEF

05:30

Emmanuel Macron insista pentru suveranitatea strategica a UE, vrea reconfigurarea rolului NATO

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron insista pentru suveranitatea strategica a UE, vrea reconfigurarea rolului NATO

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a pledat, intr-un interviu acordat Institutului Consiliul Atlantic, pentru consolidarea suveranitatii strategice a Uniunii Europene, cerand reformarea NATO si exprimand disponibilitatea de a ajunge la multilateralism bazat pe rezultate in relatia cu SUA, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Emmanuel Macron o indeamna pe Maia Sandu sa faca reforme curajoase in Republica Moldova

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a indemnat-o pe Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, sa faca reforme curajoase pentru a intari statul de drept, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Maia Sandu, la intalnirea cu Emmanuel Macron:Franta a devenit a doua casa pentru zeci de mii de moldoveniVIDEO

Presedintele Maia Sandu s-a intalnit cu omologul sau francez, Emmanuel Macron. intrevederea a avut loc joi, 4 februarie, la Paris. Maia Sandu a declarat ca aceasta vizita este una foarte importanta pentru Moldova - o vizita care speram sa aprofundeze colaborarea intre Republica Moldova si Franta, in beneficiul cetatenilor nostri.

Maia Sandu, primul presedinte al Republicii Moldova primit la Elysee de un presedinte al Frantei. Emmanuel Macron: E o personalitate curajoasa (VIDEO)

Maia Sandu a avut o intrevedere cu Emmanuel Macron, miercuri, la Paris, si a devenit primul presedinte al Republicii Moldova care este primit de un presedinte al Frantei intr-o vizita oficiala la Palatul.

Anamaria Prodan, lovitura de 1 milion de euro. Va face totul pentru asta, cum vrea sa-l umileasca

Dupa iscarea scandalului din jurul transferului la Parma a atacantului Dennis Man, Anamaria Prodan ameninta cu procese de despagubiri. Plecarea lui Man la Parma a fost planul impresarului, ulterior intrand pe fir Gigi si Giovanni Becali. Mutarea celor doi a fost fitilul acestui scandal din fotbalul romanesc, iar Prodanca a decis sa mearga in justitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )