Libnet.ro
UNICEF

01:05

Epava avionului Air Algerie a fost localizata in nordul Mali, anunta un general din Burkina Faso

B1 B1,
Epava avionului Air Algerie a fost localizata in nordul Mali, anunta un general din Burkina Faso

Epava avionului companiei Air Algerie disparut joi cu 116 persoane la bord dupa ce decolase de la Ouagadougou a fost gasita in nordul Mali, in apropiere de frontiera cu Burkina Faso. Epava a fost localizata la. continuă pe B1

Un roman se numara printre cele 116 victime ale avionului Air Algerie prabusit in Niger. Informatia, confirmata de MAE

La bordul avionului Air Algerie care s-ar fi prabusit joi in Niger se afla si un roman, confirma Ministerul Afacerilor Externe. Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe.

Un roman se numara printre cele 116 victime ale avionului Air Algerie prabusit in Africa. Informatia, confirmata de MAE

La bordul avionului Air Algerie care s-ar fi prabusit joi in Niger se afla si un roman, confirma Ministerul Afacerilor Externe. Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe.

Un roman, pe lista pasagerilor de la bordul avionului Air Algerie disparut in Mali

Un cetatean roman figureaza pe lista pasagerilor de la bordul zborului AH 5017 operat de compania Air Algerie, care a d isparut joi in spatiul aerian al statului Mali , sustin surse citate de Reuters.

Parisul a lansat o ancheta in cazul prabusirii avionului Air Algerie

Parchetul din Paris a lansat o ancheta preliminara pentru omucideri involuntare dupa prabusirea avionului companiei Air Algerie in Mali, in contextul in care la bordul aparatului erau 51 de pasageri francezi,.

Presedintele malian: Epava avionului disparut a fost vazuta in regiunea Kidal

Presedintele malian, Ibrahim Boubacar Keita, a afirmat joi, la Bamako, ca epava avionului companiei Air Algerie, disparut joi cu peste 110 persoane la bord, a fost vazuta in regiunea Kidal, in nord-estul.

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui atac terorist in cazul avionului Air Algerie

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui act terorist in cazul prabusirii avionului companiei Air Algerie, potrivit postului Al-Arabiya. Ipoteza unui atac terorist nu poate fi exclusa, a.

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST in cazul avionului Air Algerie

Ministerul algerian al Apararii nu exclude ipoteza unui act terorist in cazul prabusirii avionului companiei Air Algerie, potrivit postului Al-Arabiya. Ipoteza unui atac terorist nu poate fi exclusa, a declarat u.

UPDATE Un avion Air Algerie s-a prabusit in nordul Mali, la 50 de kilometri de Burkina Faso. Algeria nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST. MAE: Un roman, la bordul avionului. intre 2007 si 2009 avionul a fost folosit de Real Madrid

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso. Avionul avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului, informeaza compania pe site-ul sau de Internet. Toate cele 116 persoane aflate la bord ar fi murit. Este a treia tragedie aeriana in decurs de doar sapte zile, dupa avionul Malaysia Airlines doborat in estul Ucrainei joia trecuta si aparatul TransAsia Airways, care a aterizat fortat miercuri in Taiwan, manevra soldata cu peste 50 de victime. Autoritatile din Alger nu exclud un atac terorist. Avionul s-a prabusit in Mali. Epava a fost localizata la 50 de kilometri nord de frontiera cu Burkina Faso.

Un roman se afla printre pasagerii avionului companiei Air Algerie prabusit in Sahara

Un roman se numara printre cei 110 pasageri ai avionului companiei Air Algerie, care s-a prabu and sit noaptea trecuta in nordul statului Mali, potrivit afirmatiilor presedintelui acestei tari, in timp ce efectua un zbor intre Ouagadougou Burkina Fasso) and si Alger, anun and ta agen and tia Reuters citandu-l pe reprezentantul companiei Air Algerie in Bourkina Fasso.

Doua avioane de tip Mirage 2000 ale Armatei franceze cauta aeronava Air Algerie

Doua avioane de tip Mirage 2000 ale Armatei franceze cauta aeronava companiei Air Algerie, disparuta joi in nordul Mali cu 116 persoane la bord, a anuntat la Paris Statul Major al armatei, citat de AFP. Cele doua.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )