Libnet.ro
UNICEF

01:05

Epava planorului prabusit in Masivul Postavarul nu a putut fi ridicata

Antena3 Antena3,
Epava planorului prabusit in Masivul Postavarul nu a putut fi ridicata

Epava planorului care s-a prabusit in urma cu aproape patru luni in Masivul Postavarul va ramane in continuare la locul unde a fost gasita sambata. Elicopterul care ar fi trebuit sa ridice planorul si sa. continuă pe Antena3

Epava planorului prabusit nu a putut fi ridicata din cauza vremii nefavorabile

ACTUALIZARE 18:20 Epava planorului gasit sambata in zona Muchia Cheii din Masivul Postavarul, nu a putut fi ridicata cu ajutorul unui elicopter, din cauza conditiilor atmosferice nefavorabile, potrivit Agerpres.

Epava PLANORULUI prabusit nu a putut fi recuperata din munti. Vezi motivele

Resturile planorului care s-a prabusit in urma cu aproape patru luni, in Masivul Postavarul, nu au putut fi recuperate.

Epava planorului prabusit in Postavaru va fi ridicata astazi

Ieri s-au incheiat cercetarile la fata locului, iar trupul pilotului a fost dus la Medicina Legala pentru autopsie. Astazi se va ridica si epava planorului care va fi dusa apoi la expertiza.

FOTO/VIDEO Primele imagini cu epava planorului disparut in luna august si gasit in masivul Postavarul din Brasov

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a publicat sambata, pe pagina de Facebook, primele imagini cu epava planorului disparut pe 6 august si gasit sambata de un grup de turisti intr-o zona impadurita, greu accesibila, din masivul Postavarul din judetul Brasov. Autoritatile au precizat ca in interiorul epavei a fost gasit trupul neinsufletit al pilotului Mircea Craciun.

VIDEO Epava planorului disparut in luna august a fost gasita in masivul Postavarul din judetul Brasov. Trupul neinsufletit al pilotului se afla in epava aparatului

Epava planorului care a disparut in luna august a fost gasita de turisti intr-o zona impadurita din masivul Postavarul din judetul Brasov, anunta Mediafax. Descoperirea a fost anuntata de un turist la numarul de urgenta 112, iar autoritatile au confirmat ca este vorba despre planorul disparut pe 6 august si cautat saptamani la rand, fara a fi gasit. In interiorul epavei a fost gasit trupul neinsufletit al pilotului Mircea Craciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )