Libnet.ro
UNICEF

00:07

Erau casatoriti de 27 de ani cand barbatul a facut o greseala aparent banala. Femeia a decis sa divorteze imediat. Cum a fost posibil asa ceva?

Antena3 Antena3,
Erau casatoriti de 27 de ani cand barbatul a facut o greseala aparent banala. Femeia a decis sa divorteze imediat. Cum a fost posibil asa ceva?

O femeie a decis sa puna punct mariajului sau de 27 de ani, dupa ce sotul sau a facut o greseala aparent banala. Barbatul i-a trimis din greseala o serie de mesaje murdare chiar fiicei lor de 14 ani. Aces. continuă pe Antena3

Erau casatoriti de 50 de ani, dar ii interzisese mereu sa se uite in cutia ei veche de pantofi. intr-o zi, i-a dat voie. Batranul a inceput sa planga cand a vazut ce se afla acolo

Erau casatoriti de 50 de ani si se iubeau si se respectau foarte mult. Cu toate acestea, sotia ii interzisese sa deschida cutia de pantofi pe care o pastra cu sfintenie, iar batranelul i-a.

Era in supermarket cand barbatul din fata sa si-a dat seama ca si-a uitat portofelul acasa. Femeia a decis sa plateasca ea cumparaturile. Barbatul i-a multumit si a plecat. Doamne ce s-a putut intampla dupa doar cateva zile! (VIDEO)

Se afla intr-un supermarket cand barbatul si-a dat seama ca si-a uitat portofelul acasa si nu isi poate plati cumparaturile in valoare de opt dolari. O femeie care a vazut totul i-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )