Libnet.ro
UNICEF

20:15

Erdogan anunta ca ar putea convoca un referendum privind reintroducerea pedepsei cu moartea

Adevărul Adevărul,
Erdogan anunta ca ar putea convoca un referendum privind reintroducerea pedepsei cu moartea

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan anunta ca ar putea convoca un referendum privind reintroducerea pedepsei cu moartea si cere guvernelor straine sa respecte rezultatul votului de duminica, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Turcia: Erdogan evoca organizarea unui nou referendum, pentru reintroducerea pedepsei cu moartea

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a declarat pregatit sa organizeze un nou referendum, pe tema reintroducerii pedepsei cu moartea, dupa ce s-a declarat victorios, duminica, in consultarea populara privind sporirea prerogativelor sale, relateaza AFP.

Prima masura pe care o va lua Erdogan, dupa victoria de la referendum

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat duminica seara inceperea imediata a unui dialog cu premierul Binali Yildirim si cu opozitia nationalista privind reintroducerea pedepsei cu moartea,.

VIDEO. Erdogan a anuntat, in urma referendumului, ca va reintroduce pedeapsa cu moartea: Pentru prima data in istoria Republicii, schimbam sistemul nostru de guvernare, prin politica civila

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat duminica seara, ca va incepe imediat dialogul cu premierul Binali Yildirim si cu opozitia nationalista privind reintroducerea pedepsei cu moartea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )