Libnet.ro
UNICEF

01:05

Erdogan critica din nou Statele Unite: Au ales calea gresita

Adevărul Adevărul,
Erdogan critica din nou Statele Unite: Au ales calea gresita

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat luni ca Statele Unite au ales calea gresita, amenintand si folosindu-se de santaj in loc de dialog. Erdogan a adaugat ca, in acest moment, este imposibil ca vreo tara sa mai aiba incredere in SUA, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

SUA au ales calea gresita

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat astazi ca Statele Unite au ales calea gresita, amenintand si folosindu-se de santaj in loc de dialog. Erdogan a adaugat ca, in acest moment, este imposibil ca vreo tara sa mai aiba incredere in SUA, scrie Reuters.

Statele Unite isi inchid Consulatul General de la Basra. Care este motivul

Statele Unite au anuntat inchiderea Consulatului din Basra, invocand amenintari pe care le-au atribuit Iranului, in urma unor manifestatii sangeroase in acest oras situat in sudul Irakului, relateaza AFP.

Statele Unite nchid consulatul din Basra n urma violentelor

Statele Unite au hotarat inchiderea consulatului american din Basra in contextul atacurilor de vineri.

Copilul de noua ani care si-a ucis bunica in primavara acestui an a fost trimis din nou la scoala

Copilul de noua ani care si-a ucis bunica in primavara acestui an a fost trimis din nou la scoala. Pentru ca la institutia unde invata nu a mai fost primit din cauza plangerilor de la parintii celorlalti.

Fed a majorat din nou dobanda de referinta

Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA) a majorat, in reuniunea de politica monetara din 25-26 septembrie, dobanda de referinta, ca sa evite supraincalzirea celei mai mari economii a lumii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3095 seconds )