Libnet.ro
UNICEF

06:00

Erdogan, criticat de SUA pentru afirmatiile despre implicareateroristilor in manifestatiile din Turcia

Adevărul Adevărul,
Erdogan, criticat de SUA pentru afirmatiile despre implicareateroristilor in manifestatiile din Turcia

Departamentul american de Stat a cerut joi liderilor turci sa se abtina de la afirmatii inutile, dupa ce premierul Recep Tayyip Erdogan a vorbit despre implicarea teroristilor in miscarea contestatara din tara sa. continuă pe Adevărul

Erdogan, criticat de SUA pentru afirmatiile despre implicarea teroristilor in manifestatiile din Turcia

Departamentul american de Stat a cerut joi liderilor turci sa se abtina de la afirmatii inutile, dupa ce premierul Recep Tayyip Erdogan a vorbit despre implicarea teroristilor in miscarea contestatara din tara sa.

Apple, data in judecata in SUA pentru conspiratie de crestere a preturilor cartilor electronice

Apple va fi judecata, la un tribunal din Manhattan, pentru acuzatiile ca ar fi conspirat impreuna cu 5 publisheri in scopul cresterii preturilor cartilor in format electronic, in saptamanile.

Apple este judecata in SUA pentru conspiratie de crestere a preturilor la cartile electronice

Apple va fi judecata incepand de luni, la un tribunal din Manhattan, pentru acuzatiile ca ar fi conspirat impreuna cu cinci publisheri in scopul cresterii preturilor cartilor in format electronic, in saptamanile premergatoare lansarii iPad in 2010,.

Apple este judecata in SUA pentru conspiratie de crestere a preturilor cartilor electronice.

Apple va fi judecata, luni la un tribunal din Manhattan, pentru acuzatiile ca ar fi conspirat impreuna cu cinci publisheri in scopul cresterii preturilor cartilor in format electronic, in saptamanile premergatoare lansarii iPad in 2010, transmite MarketWatch, citat de Mediafax. Departamentul de Justitie va incerca sa dovedeasca faptul ca publisherii au vazut intrarea Apple pe piata cartilor electronice ca o oportunitate de a trece de la preturile mici ale Amazon. com la unele mai mari, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )