Libnet.ro
UNICEF

13:15

O eroare umana a provocat tragedia aviatica din Columbia

Adevărul Adevărul,
O eroare umana a provocat tragedia aviatica din Columbia

Erori ale pilotului, dar si compania aeriana si autoritatile de reglementare boliviene sunt de vina pentru tragedia aviatica din Columbia de luna trecuta, cand un avion care transporta echipa de fotbal braziliana Chapecoense s-a prabusit, ducand la moartea a 71 de persoane, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Tragedia aviatica din ziua de Craciun. Un cantaret rus a scapat de moarte ca prin urechile acului, dupa ce a decis sa isi ia concendiu ca sa fie aproape de familie: Sunt in soc. Unii zic ca am o stea norocoasa

Cantaretul rus Vadim Ananiev, care face parte din ansamblul coral militar Alexandrov, a scapat de moarte, ca prin urechile acului, dupa ce a decis sa isi ia concediu, ca urmare a nasterii celui de-al treilea copil. Colegii sai, insa, s-au urcat in avionul Tu-154, care s-a prabusit in ziua de Craciun in Marea Neagra. Ei urmau sa sutina un concert de Anul Nou intr-o baza militara din Siria.

Presedintele sirian Bashar al-Assad i-a transmis lui Vladimir Putin condoleante, dupa tragedia aviatica din ziua Craciunului. Si SUA, Germania si Franta si-au exprimat solidaritatea cu Rusia

Presedintele sirian Bashar al-Assad, cat si ambasadorii Statelor Unite, Frantei si Germaniei, si-au exprimat, duminica, solidaritatea cu Rusia, ca urmare a accidentului aviatic care a avut loc in dimineata de Craciun, soldat cu moartea a 92 de persoane.

Povestea Corului Armatei Rosii, care a fost puternic lovita de tragedia aviatica din Marea Neagra: A cantat inclusiv la Bucuresti (VIDEO)

O aeronava Tupolev Tu-154 cu 92 de persoane la bord s-a prabusit s-a prabusit duminica in Marea Neagra la un kilometru jumatate de tarm. in avion se aflau membrii celebrului cor al Armatei Rusei, mi.

Columbia anunta ca prabusirea avionului echipei Chapecoense, soldata cu 71 de morti, a fost cauzata de o eroare umana

Erorile comise de pilot, precum si greseli ale companiei de zbor si ale autoritatilor boliviene din domeniu sunt cauzele care au dus la prabusirea, luna trecuta, a avionului in care se afla echipa braziliana de fotbal Chapecoense.

Avionul rus prabusit in Marea Neagra. Defectiune tehnica sau o eroare umana, NU terorismul, sunt principalele ipoteze (ministrul rus al Transporturilor). Aparatul fusese verificat ultima data in septembrie anul acesta

Ministrul rus Transporturilor, Maksim Sokolov a susnut luni dimineata o conferinta de presa la Soci, in urma unei reuniuni a Comisiei de stat pentru investigarea prabusirii duminica a avionului Tu-154 in Marea Neagra. Aparatul s-a prabusit din cauza unei defectiuni tehnice sau a unei erori umane, nu in urma unei actiuni teroriste, a spus oficialul rus. UPDATE ora 09. 20 - Aparatul trebuia initial sa realimenteze in orasul Mozdok din Osetia de Nord, dar din cauza vremii nefavorabile avionul a fost redirectionat catre aeroportul Adler, de aceea, nimeni nu stia dinainte ca avionul va alimenta la aeroportul din Soci , a declarat o sursa de securitate pentru agentia TASS.

O eroare umana a dus la prabusirea avionului care ii transporta pe fotbalistii echipei braziliene Chapecoense (autoritati)

Erorile comise de pilot, dar si greseli ale companiei de zbor si ale autoritatilor boliviene din domeniu sunt cauzele care au dus la , luna trecuta, a avionului in care se afla echipa braziliana de fotbal Chapecoense, au anuntat luni autoritatile columbiene, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Unde a concertat cel mai mare cor din lume. 64 de membri ai celebrului Ansamblu Alexandrov, disparuti in tragedia aviatica de la Soci

64 de membri ai celui mai cunoscut cor din lume au fost dati disparuti in Marea Neagra, chiar in ziua de Craciun, dupa ce aeronava in care se aflau a disparut de pe radarele turnurilor de control ale aeroporturilor la scurt timp dupa ce a decolat din statiunea Soci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )