Libnet.ro
UNICEF

01:05

Escaladarea razboiului din Ucraina prinde Romania intr-un moment de maxima vulnerabilitate

România Liberă România Liberă,
Escaladarea razboiului din Ucraina prinde Romania intr-un moment de maxima vulnerabilitate

Daca Putin nu cedeaza, orice deznodamant este posibil, inclusiv un razboi in toata legea la granita Romaniei. La Bucuresti, avem un guvern slab si compromis, un presedinte nou ezitant si nesigur, servicii secrete zguduite de scandaluri si o armata mai putin pregatita ca oricand sa faca fata unei Rusii agresive. continuă pe România Liberă

Angela Merkel: in conflictul din Ucraina este in joc pacea in Europa

Cancelarul german Angela Merkel a atentionat luni la Washington ca, in conflictul din Ucraina, este in joc pacea in Europa, daca este pus sub semnul intrebarii principiul integritatii teritoriale pe.

Romanii din Ucraina se plang ca sunt luati cu forta de soldatii ucraineni si pusi sa lupte impotriva separatistilor

O suta de romani din Ucraina, din localitatea Herta, aflata la 4 kilometri de granita cu tara noastra, cer ajutorul statului roman. Oamenii se plang ca sunt luati cu forta de soldatii ucraineni si pusi sa.

Nemtii sunt de parere ca situatia din Ucraina poate genera AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

In ultimul timp, cetatenii germani au devenit din ce in ce mai ingijorati fata de criza tot mai acuta dintre Rusia si Occident, creata pe marginea conflictului militar din Ucraina, relateaza Bild. Un.

Conflictul din Ucraina domina agenda discutiilor la Conferinta pentru Securitate de la Munchen

Conflictul din Ucraina a dominat agenda discutiilor din prima zi a Conferintei pentru Securitate de la Munchen, subiectul unei eventuale livrari de arme fortelor ucrainene generand opinii divergente in randul politicienilor si expertilor care participa la reuniune, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

Putin, Merkel si Hollande au inceput discutii despre criza din Ucraina

Liderii rus Vladimir Putin, german Angela Merkel si francez Francois Hollande au inceput, ieri seara, la Kremlin, discutii despre criza din Ucraina, a anuntat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al administratiei prezidentiale de la Moscova, transmite presa straina.

Spionajul german: numarul victimelor razboiului din Ucraina este de zece ori mai mare

Serviciile secrete germane au anuntat ca in timpul luptelor din tinutul Donbass din estul Ucrainei si-au pierdut viata 50 de mii de oameni.

PERICOL: conflictul din Ucraina, extins in tarile vecine

Conflictul armat din estul Ucrainei s-ar putea extinde in tarile invecinate, inclusiv in Bulgaria, a avertizat sambata ambasadorul ucrainean la Sofia, Mikola Baltaji, intr-un interviu pentru postul bTV, citat de site-ul Novinite. com.

UE a largit aria sanctiunilor impuse de criza din Ucraina, dar ele nu vor fi implementate pana nu vor avea loc noi negocieri de pace

Ministrii de Externe din Uniunea Europeana au aprobat astazi un nou set de sanctiuni impuse unor cetateni rusi si a unor oficiali din autoproclamatele rebublici populare din estul Ucrainei, transmite.

Conflictul din Ucraina s-ar putea extinde in tarile vecine, afirma ambasadorul ucrainean la Sofia

Conflictul armat din estul Ucrainei s-ar putea extinde in tarile invecinate, inclusiv in Bulgaria, a avertizat sambata ambasadorul ucrainean la Sofia, Mikola Baltaji, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )