Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu este bine sa speli azi, de Boboteaza. Care este, de fapt, adevarata semnificatie

Playtech Playtech,
De ce nu este bine sa speli azi, de Boboteaza. Care este, de fapt, adevarata semnificatie

Pe 6 ianuarie, de Boboteaza, preotii sfintesc apele, iar cei care se stropesc sau se imbaiaza in apa sfintita sunt feriti de rele si de boli. Totusi, daca stropirea cu agheasma este permisa, nu este bine sa te speli pe cap sau sa speli rufe. Afla de ce nu ai voie sa speli astazi! De . continuă pe Playtech

Traditii si obiceiuri: ce este bine sa faci de pe 2 ianuarie pana la Boboteaza. Aduce mare noroc

Sfarsitul fiecarui an vine cu traditiile si superstitiile romanesti care s-au pastrat din generatie in generatie. Iata care sunt cele mai importante traditii care incep de astazi si trebuie respectate pana de Boboteaza. Ce trebuie sa faci ca sa ai un 2020 plin de noroc incepand de astazi, 2 ianuarie si pana pe 5 ianuarie .

BOBOTEAZA, traditii si obiceiuri. De ce este bine sa iei agheasma in aceasta zi? Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc in casa?

Boboteaza este o sarbatoare crestina care se celebreaza anual la 6 ianuarie, inaintea sarbatorii Sfantului Ion. De asemenea, Boboteaza marcheaza incheierea sarbatorilor de iarna dedicate Craciunului, fiind o sarbatoare a purificarii naturii, a apelor de fortele raului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )