Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ea este cea mai bogata actrita din Romania (FOTO)

B1 B1,
Ea este cea mai bogata actrita din Romania (FOTO)

Maria Buza face parte dintre cei mai instariti actori. Chiar daca se stie ca din cariera de actor nu se castiga foarte bine, vedeta impreuna cu sotul sau s-au lansat in afaceri care le. continuă pe B1

Ea este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

Este cea mai bogata actrita din Romania. Cantareata care apare des la tv are o avere impresionanta. Aceasta are mai multe afaceri pe Litoralul romanesc, printre care si o plaja. Maria Buza are si cateva masini.

Ea este cea mai sexy primarita din Romania. Cum a venit la serviciu

Fosta realizatoare de emisiuni de la MTV, IrinaOnescu este primarul comunei aradene Petris. Atragatoarea primarita spune ca s-a implicat in administratia publica pentru a incerca.

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Topul celor mai cautate 10 facultati din Romania (FOTO)

Inscrierile la facultati sunt in toi, iar jurnastii de la Zf au prezentat topul celor mai cautate zece facultati din Romania. Cei mai multi elevi care au terminat liceul si vor sa-si.

Cea mai luxoasa masina din lume, prezentata oficial: noua generatie Rolls Royce Phantom VIII

Rolls Royce a dezvaluit oficial a opta generatie a limuzinei Phantom. Cum era de asteptat, sedanul vine cu o multime de tehnologii noi, cu un motor mai puternic si cu noi artificii in materie de personalizare.

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii a fost marcata de o lichiditate redusa, de numai 13,85 mi and 172;lioa and 172;ne de lei 3,03 milioane euro), de peste trei ori mai mica fata de valoarea medie zilnica din acesta an, de 49,21 milioane de lei, in contextul in care nu a fost realizata nicio tranzactie pe piata deal.

Cea mai noua Clinica de Hematologie din Romania se construieste la Cluj. Ministrul Sanatatii, prezent la inceperea lucrarilor

Cea mai noua Clinica de Hematologie se construieste la Cluj cu circa 4 milioane de euro, bani ai Ministerului Sanatatii. Ministrul de resort, Florian Bodog, a participat, vineri dupa-amiaza, 28 iulie, la inceperea lucrarilor de constructie a clinicii, unde se vor putea realiza transplanturi de maduva.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine are de astazi cea mai mare avere

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din lume, asa cum relateaza Bloomberg. Conform acestora, o crestere consistenta a [].

Obligata sa dea note mari chiulangiilor. O profesoara din SUA s-a lovit de coruptia din Romania (FOTO)

Coruptia din educatie fugareste profesorii straini. O profesoara americana care preda la o scoala privata din tara si-a dat demisia dupa ce a fost presata de conducerea insitutiei sa dea note maxime.

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania a suferit un accident cumplit in aceasta seara

Fostul redactor-sef al ziarului Ziua, Bogdan Comaroni, trece prin momente cumplite. Bogdan Comaroni isi ajuta, se pare, o ruda, sa taie un copac cu un ferastrau electric, atunci cand lama s-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )