Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

ADPM ADPM,
Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania? Multi considera acest lucru despre Noelle, copilul designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Iata cum arata minunatia de fetita si ce isi doreste sa devina cand va fi mare. continuă pe ADPM

PREMIERA! Hidroelectrica a devenit pentru prima oara LIDERUL celor mai valoroase companii din Romania. VEZI cum arata clasamentul (FOTO)

Surprize pe piata economica din Romania. Dupa ce in luna iunie a iesit din insolventa, Hidroelectrica a fost numita cea mai valoroasa companie din Romania. Liderul in productia de.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

Tragica poveste a printesei miliardare a Uzbekistanului, cea mai bogata femeie din URSS (FOTO)

Cea mai bogata femeie din Uniunea Sovietica, Gulnara Karimova 44 de ani), fiica lui Islam Karimov, fostul presedinte al Uzbekistanului care a fost scolita la Harvard si despre a carei viata nu s-a stiut mare lu.

Confruntari VIOLENTE intre refugiati si fortele de ordine in cea mai mare TABARA din Bulgaria: MIGRANTII au aruncat cu pietre si au incendiat anvelope (VIDEO)

Incidente violente in cea mai mare tabara de refugiati din Bulgaria. Migrantii au aruncat cu pietre in politisti, au incendiat anvelope si s-a catarat pe gardurile care inconjoara tabara, in.

Nicusor Dan, DEZAMAGIT! Care este cea mai MARE problema pe care o confrunta USR-ul

Chiar daca partidul sau are o asceniune neasteptata, Nicusor Dan tot se declara nemultumit de un lucru. Seful USR spune ca nemultumirea sa este legata de dificultatile pe care le are partidul in a.

HARTA imigratiei in Europa. Care sunt cei mai numerosi STRAINI din Romania (FOTO)

Imigratia este subiectul cheie al societatii actuale. Problema oamenilor care pleaca din tarile lor, fie din cauza razboiului, fie din cauze economice a starnit numeroase reactii. in contextul.

Caru' cu vedete: EL a dezvirginat-o pe Simona Halep! S-a iubit cu antrenorul; Imagini cu cel mai tanar multimilionar din Romania: are 22 de ani si o avere de 22 milioane euro; Dani Otil isi deschide restaurant de fite in centrul Capitalei

O moldoveanca fierbinte face senzatie la Big Brother Spania. O tanara de 26 de ani a creat o adevarata revolutie in casa Big Brother, unde sunt cazati concurentii de la show-ul de televiziune. Loredana si-a anulat un show pe nepusa masa. Lovita in Sentimente de un partid politic! Loredana si-a anulat un concert din cele doua pe care le-a trambitat la Sala Palatului pentru saptamana viitoare.

imi spunea sa-mi prezint marfa cea mai buna. Sandra Izbasa, despre OMUL care a motivat cel mai mult in cariera

Sandra Izbasa este una dintre cele mai apreciate sportive din Romania. Pasiunea pe care a pus-o in tot ce a facut in cariera de pana acum a fost apreciata de toata lumea, astfel ca dupa.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cele mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cel mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )