Libnet.ro
UNICEF

17:30

Este cel mai grav DEZASTRU NATURAL din istoria tarii. Peste 50 de oameni au murit

Antena3 Antena3,
Este cel mai grav DEZASTRU NATURAL din istoria tarii. Peste 50 de oameni au murit

Inundatiile fac ravagii in Mexic, unde statiunea Acapulco a fost acoperita de ape in plin sezon turistic. Mexicul se confrunta cu unul dintre cele mai grave dezastre naturale din istoria tarii, dupa trecerea. continuă pe Antena3

SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid card de memorie din lume

CFast 2. 0 este standardul prin intermediul caruia a putut fi creat SanDisk Extreme Pro, cel mai rapid card de memorie de pana acum. In urma cu aproximativ un an de zile, CompactFlash Association, institutia responsabila de acest standard, a publicat specificatiile in format draft pentru a doua generatie a cardurilor de memorie CFast. Reusind sa fie primii care vor intra pe piata cu astfel de carduri, cei de la SanDisk au anuntat noile modele Extreme Pro. Avantajul semnificativ de performanta [].

Statele Unite au o noua capitala a CRIMEI. Care este cel mai nesigur oras din SUA, unde unul din 1600 de locuitori este un criminal

FBI a emis un raport, in care se arata ca cele mai multe crime in 2012 au avut loc in Chicago. Astfel, orasul din Illinois a devansat New York-ul, desi este mult mai mic, cu 500 de astfel de infractiuni, fata.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume.

Demn de Cartea Recordurilor: cum arata cel mai mic automobil legal din lume

Pasiunea pentru masini l-a propulsat pe un american din Texas direct in Cartea Recordurilor! Acesta a reusit sa construiasca cea mai mica masina legala din lume.

Este cel mai periculos DROG si poate fi procurat cu usurinta de oriunde. Avertismentul dat de un expert olandez in domeniul sanatatii

Seful serviciilor de sanatate publica din Amsterdam doreste o reglementare stricta a zaharului, spunand ca zaharul este, de fapt, un drog, la fel ca alcoolul sau tutunul. Paul Van der Velpen este de parere ca.

Badea: caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid

Internetul este locul cel mai manipulat si neinformat din toate cele existente, a concluzionat Mircea Badea, joi, la Antena 3. Caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid,.

Lufthansa cumpara avioane Boeing si Airbus de 19 miliarde de dolari: Comanda, cea mai mare din istoria companiei

Compania Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian.

Lufthansa face cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Compania Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian german,.

Cel mai scump Lamborghini din lume a fost expus pentru vanzare in Dubai: Este fabricat din aur, platina si diamante

Cel mai scump Lamborghini din lume, Aventador LP 700-4, fabricat din aur, platina si diamante, a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii autoturismului spera sa obtina 7,3 milioane dolari in urma.

Cel mai frumos parc din mediul rural infiintat in anul 1960, in paragina

In anul 1960 in comuna doljeana Goicea un localnic a infiintat cel mai frumos parc din mediul rural. Locul de recreere a fost distrus de-a lungul anilor, iar acum este in paragina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )