Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ea este Cici, presupusa amanta a lui Ilie Nastase! A VORBIT despre acuzatiile facute de Brigitte Sfat (FOTO)

B1 B1,
Ea este Cici, presupusa amanta a lui Ilie Nastase! A VORBIT despre acuzatiile facute de Brigitte Sfat (FOTO)

Dupa ce a avut un scandal in plina strada cu Brigitte Sfat pentru o presupusa legatura amoroasa cu sotul acesteia, presupusa amanta a lui Ilie Nastase, Cici, a tinut sa raspunda acuzatiilor care. continuă pe B1

PARUIALA TOTALA! Brigitte Sfat, fata in fata cu AMANTA lui Ilie Nastase (VIDEO)

Dupa ce in presa s-a tot speculat ca fostului tenismen nu-i prea mai place viata de barbat casatorit, Brigitte s-a hotarat sa afle care este statutul ei in mariajul cu acesta. Asa.

Ai facut SEX cu barbatul meu? Vreau sa stiu cum de ai acceptat SA TE CULCI cu acest om! Brigitte, scandal MONSTRU in MIJLOCUL STRAZII cu presupusa amanta a lui Ilie Nastase! (VIDEO)

Pozele in sutien cand sotul meu pleca de la tine, cum le explici? Cum iti explici, ma?! Esti o curva, esti o curva, esti o curva! Acestea sunt doar cateva dintre.

Prima reactie a lui Ilie Nastase dupa scandalul cu Brigitte Sfat. Nimeni nu s-ar asteptat ca fostul tenismen sa faca o asemenea declaratie

Relatia dintre Brigitte Sfat si fostul tenismen Ilie Nastase este intr-un punct culminant. Neintelegerile dintre ei au determinat-o pe sotuia lui Nastase sa mearga acasa la presupusa amanta si.

Tot timpul i s-a bagat in cap ca eu sunt o puscariasa, ca sunt o taranca. Brigitte Sfat, sah mat la Ilie Nastase. Sotia tenismenului a facut declaratii EXPLOZIVE

Relatia dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase este din ce in ce mai tensionata, asta dupa ce sotia fostului tenismen i-a demascat acestuia relatiile extraconjugale. Brigitte chiar s-a confruntat cu una di.

Ilie Nastase, demascat de actuala nevasta: S-a jurat pe copiii lui ca n-are pe nimeni si el e cu una de trei ani. I-a luat casa

Ilie Nastase are probleme cu actuala lui consoarta, Brigitte Sfat, care l-a facut praf la un post d e televizune.

Ilie Nastase doarme linistit. Sotia Brigitte Sfat a explicat de ce nu poate divorta de el

Ilie Nastase e acelasi barbat cuceritor, desi a implinit 70 de ani, si continua sa faca victime in randul sexului frumos.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )