Libnet.ro
UNICEF

07:15

Este cuplata cu unul din cei mai frumosi barbati, dar Amber Heard este tot nemultumita

Antena3 Antena3,
Este cuplata cu unul din cei mai frumosi barbati, dar Amber Heard este tot nemultumita

A devenit invidiata de milioane de femei din intreaga lume, dupa ce s-a aflat ca se intalneste. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai influenti jucatori din advertising-ul mondial vine la ziua de ...

Michael Conrad, fondatorul Berlin School for Creative Leadership si unul dintre cei mai apreciati oameni de creatie si advertising la nivel mondial va participa la editia de anul acesta a Zilelor Biz in cadrul zilei de Media Marketing 15 noiembrie). Michael Conrad este unul dintre cei mai influenti jucatori in advertisingul modial, reusind, din postura de presedinte al grupului Leo Burnett Worldwide sa castige un numar impresionant de distinctii internationale Global Agency Network of .

Cum arata birourile austriecilor de la Wienerberger, producator de caramizi

Prezenta pe piata din anul 1998, filiala locala a Wienerberger, unul dintre cei mai mari producatori de caramizi din Romania si din Europa, si-a mutat activitatea in birourile Baneasa BusinessTechnology Park in anul 2008.

FOTO Buzoianca Margareta Sterian, unul dintre cei mai importanti oameni de cultura ai secolului XX

Margareta Sterian a fost unul dintre marii artisti ai avangardei romanesti, lasand o amprenta aparte in cultura romaneasca din a doua jumatate a secolului XX. A pictat, a scris si tradus carti din literatura universala. A lasat mostenire culturii sute de picturi si lucrari de grafica, numeroase volume de poezie si proza dar si o fundatie care, din 1993, decerneaza premii pentru creatie muzeografica si plastica.

Amalia Sterescu: Lipseste o activitate de lobby din partea Guvernului in IT.

Fost manager in cadrul Oracle, Amalia Sterescu a devenit unul dintre cei mai buni consultanti in domeniul outsourcingului din Europa. Amalia Sterescu este considerata de multi drept un guru al outsourcingului. Ea a muncit vreme de opt ani in cdrul Connex, apoi a trecut la un gigant global, Oracle. Amalia Sterescu a condus centre de servicii suport din Romania, India si China si a dezvoltat o cifra de afaceri de doua miliarde de dolari americani pe an. Dupa opt ani la Oracle, ea a decis sa .

Romanii pun cei mai multi bani la ciorap decat restul populatiei din ECE

Romania se situeaza pe primul loc in Europa Centrala si de Est ECE) in ceea ce priveste importanta acordata de populatie economisirii. Ca urmare, ponderea romanilor care considera ca economisirea este importanta se situeaza la 84%, comparativ cu media.

A fost descoperit unul dintre cele mai vechi cazuri de tuberculoza

Tuberculoza a fost prezenta in Europa inca de acum 7000 ani, conform unei cercetari publicate in PLoS ONE, de Muriel Masson si colegii sai de la Universitatea din Szeged.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )