Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este noul Cod Fiscal colacul de salvare mult asteptat de IMM-uri?

România Liberă România Liberă,
Este noul Cod Fiscal colacul de salvare mult asteptat de IMM-uri?

Masuri recente anuntate de Guvern, precum introducerea penalitatilor de nedeclarare, sunt de natura a anihila mana de ajutor data de Guvern prin reducerea prognozata a fiscalitatii, spun oamenii de afaceri. IMM-urile din Romania au si alte probleme importante in afara taxelor ridicate, a caror reducere este deocamdata un lux, cred reprezentantii Consiliului Fiscal. continuă pe România Liberă

Noul Cod fiscal vine cu taxe in plus: Statul vrea sa ceara impozit pentru terenul de sub casa, dar si pentru gradina din spatele locuintei

Noul Cod Fiscal nu prexede doar reduceri de impozite asa cum lasa de inteles guvernul. Acesta aduce si taxe in plus pentru romanii care locuiesc la casa. Statul vrea sa ceara impozit pentru terenul de sub cas.

Noul Cod Fiscal inca un cui la cosciugul sanatatii

Guvernul, prin vocea premierului Ponta anunta ca este gata sa-si angajeze raspunderea pe un proiect de lege privind modificarea Codului Fiscal. Mai mult, scaderea TVA-ului, fie global fie doar la unele alimente de baza par a fi prioritatea numarul 1 in materie de imagine a lui Victor Ponta.

Noul Cod Fiscal: TVA scade anul viitor, CAS din 2018, iar cota unica din 2019

Proiectele celor doua Coduri Fiscale care prevad reduceri semnificative de impozite si taxe incepand de anul viitor au fost aprobate de Guvern in aceasta saptamana si publicate, vineri, pe site-ul.

Noul Cod Fiscal: TVA scade anul viitor, CAS din 2018, iar cota unica din 2019

Proiectele celor doua Coduri Fiscale care prevad reduceri semnificative de impozite si taxe. Masurile urmeaza sa se aplice incepand de anul viitor, conform unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

Consiliul avertizeaza ca noul Cod Fiscal va genera deviatii mari fata de tintele asumate de Guvern

Consiliul Fiscal a avizat negativ propunerea de modificare a Codului Fiscal, in contextul in care taierile de taxe ar duce la deviatii de proportii de la tintele bugetare pe termen mediu. Deficitele bugetare efective vor sari peste 3% pana in 2019, iar.

Rainer Seele, partener de afaceri traditional al Gazprom, este noul CEO al OMV

Rainer Seele, pana astazi presedinte al Camerei de comert Germania - Rusia si partener de afaceri traditional al Gazprom, a fost numit CEO al companiei austriece OMV, compania-mama a Petrom. Ziarele austriece Der Standard si Kurier au scris vineri ca OMV urmeaza sa anunte o schimbare radicala in conducere, cele mai mari sanse sa il inlocuiasca pe Gerhard Roiss avandu-le Rainer Seele, presedintele Consiliului de Administratie al companiei germane Wintershall parte a concernului BASF), dar si presedinte al Camerei de comert Germania - Rusia. Din pozitiile de conducere la Wintershall si Camera de comert, Rainer Seele a avut relatii profunde de business cu companii energetice rusesti, mai cu seama cu Gazprom. Numirea lui Seele este cu atat mai socanta cu cat, in ciuda dezmintirilor oficiale, analistii suspecteaza Gazprom de intentii de cumparare ostila de actiuni OMV.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )