Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce este Noviciok, substanta folosita in otravirea lui Aleksei Navalnii

Antena3 Antena3,
Ce este Noviciok, substanta folosita in otravirea lui Aleksei Navalnii

Novociok, agentul chimic care a fost folosit pentru a il otravi pe Aleksei Navalnii, un critic al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost creat in Uniunea Sovietica in anii 1970-1980, scrie Reuters. continuă pe Antena3

Ce este Noviciok, arma chimica folosita in otravirea lui Alexei Navalnii

Noviciok, agentul chimic despre care Germania spune ca a fost folosit pentru a-l otravi pe Alexei Navalnii, un critic al presedintelui rus Vladimir Putin, aflat in coma intr-un spital din Berlin, a fost dezvoltat in Uniunea Sovietica in anii 1970 si 1980, relateaza Reuters.

Ce este Noviciok, substanta chimica folosita in otravirea opozantului rus Alexei Navalnii

Novaciok, substanta care a fost descoperitain organismul luiAlexei Navalnii, un critic al presedintelui rus Vladimir Putin, aflat in coma intr-un spital din Berlin, a fost dezvoltata in Uniunea.

Ce este Noviciok arma chimica folosita in otravirea lui Alexei Navalnii

Ce este Noviciok si unde a mai fost folosit: Numele Noviciok inseamna nou venit. Este utilizat pentru o familie de agenti care afecteaza sistemul nervos foarte toxici, cu o compozitie usor diferita de gazele otravitoare mai cunoscute VX si sarin.

Guvernul german: Aleksei Navalnii a fost otravit cu Noviciok

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu un agent neurotoxic din gama Noviciok, anunta Guvernul german, citat de BBC News.

Liderul opzitiei ruse, Aleksei Navalnii, a fost otravit cu Novichok, o substanta extrem de toxica

Liderul opozitiei ruse a Aleksei Navalnii a fost otravit cu Novichok, conform Gyvernului German. Novichok este o substanta care actioneaza pe sistemul nervos, este o otrava din era sovietica, din anii 70.

Daniil Markelov, candidatul promovat de Aleksei Navalnii, are interzis sa candideze in Siberia. Un tribunal rus i-a invalidat doua semnaturi

Un tribunal din Rusia i-a interzis lui Daniil Markelov, politician promovat de Aleksei Navalnii, sa candideze pentru un loc in consiliul orasului Novosibirsk, Siberia. Markelov a precizat ca doua dintre cele 121 de.

Ministrul Bogdan Aurescu condamna otravirea opozantului rus Aleksei Navalnii

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, condamna, miercuri seara, otravirea opozantului rus Aleksei Navalni si cere o ancheta impartiala amanuntita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )