Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ce este Noviciok, substanta chimica folosita in otravirea opozantului rus Alexei Navalnii

B1 B1,
Ce este Noviciok, substanta chimica folosita in otravirea opozantului rus Alexei Navalnii

Novaciok, substanta care a fost descoperitain organismul luiAlexei Navalnii, un critic al presedintelui rus Vladimir Putin, aflat in coma intr-un spital din Berlin, a fost dezvoltata in Uniunea. continuă pe B1

Ce este Noviciok, arma chimica folosita in otravirea lui Alexei Navalnii

Noviciok, agentul chimic despre care Germania spune ca a fost folosit pentru a-l otravi pe Alexei Navalnii, un critic al presedintelui rus Vladimir Putin, aflat in coma intr-un spital din Berlin, a fost dezvoltat in Uniunea Sovietica in anii 1970 si 1980, relateaza Reuters.

Ce este Noviciok arma chimica folosita in otravirea lui Alexei Navalnii

Ce este Noviciok si unde a mai fost folosit: Numele Noviciok inseamna nou venit. Este utilizat pentru o familie de agenti care afecteaza sistemul nervos foarte toxici, cu o compozitie usor diferita de gazele otravitoare mai cunoscute VX si sarin.

Ministrul Bogdan Aurescu condamna otravirea opozantului rus Aleksei Navalnii

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, condamna, miercuri seara, otravirea opozantului rus Aleksei Navalni si cere o ancheta impartiala amanuntita.

Ce este Noviciok, substanta folosita in otravirea lui Aleksei Navalnii

Novociok, agentul chimic care a fost folosit pentru a il otravi pe Aleksei Navalnii, un critic al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost creat in Uniunea Sovietica in anii 1970-1980, scrie Reuters.

Kremlinul nu a reusit sa-i inchida gura lui Navalnii. Echipa sa a publicat investigatiile despre coruptia din Siberia facute inainte de otravirea opozantului

Echipa lui Aleksei Navalnii a publicat investigatiile despre coruptia din Siberia, unde politicianul de opozitie rus a fost otravit la inceputul lunii august, in timp ce conducea cercetarile.

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )