Libnet.ro
UNICEF

00:06

De ce este vinovat statul pentru conflictul sangeros din Parcul Dinozaurilor

România Liberă România Liberă,
De ce este vinovat statul pentru conflictul sangeros din Parcul Dinozaurilor

Pasive, indiferente, ostile activistilor de mediu si dispuse la compromisuri care dauneaza mediului, autoritatile locale si centrale creeaza contextul propice pentru incidente de genul celui din Parcul Dinozaurilor, care a avut urmari tragice. continuă pe România Liberă

Protestele din Parcul Gezi, marcate printr-un mars la Istanbul

Peste 1. 000 de persoane au iesit, duminica, pe strazile din Istanbul, pentru a marca doi ani de la protestele din Parcul Gezi, care s-au amplificat si transformat in proteste fata de presedintele Recep Tayyip Erdogan.

Sambata se deschide strandul din Parcul Tineretului. Intrarea ii costa 7 lei pe adulti

Pregatirile pentru deschiderea strandului din Parcul Tineretului sunt aproape gata. Astfel, locatia estivala fi deschisa sambata, la ora 13. 00, la eveniment fiind asteptate autoritatile locale. Cele doua bazine de inot au fost deja umplute cu apa si sunt gata sa-i primeasca pe buzoieni.

Locuitorii Sectorului 6, nemultumiti de modificarile din Parcul Drumul Taberei (VIDEO)

Dupa trei ani de reabilitare Parcul Drumul Taberei si-a deschis portile, insa locuitorii sectorului 6 al Capitalei sunt nemultumiti de modul in care au fost facute lucrarile, informeaza B1 TV. Oamenii se.

Dosar penal pentru agresiunile din Parcul Dinozaurilor

Un dosar penal a fost deschis, vineri, pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara,pentru tentantiva de omor si lovituri.

Ce oferte a primit RA-APPS pentru vila 11 din Snagov, propusa lui Basescu dupa incheierea mandatului

Vila 11 din Snagov, propusa de RA-APPS ca resedinta pentru Traian Basescu dupa incheierea mandatului, alaturi de alte 6 case, este scoasa la vanzare prin licitatie pe 10 iunie, dupa ce RA-APPS a primit mai multe oferte pentru aceasta proprietate in.

Motivele pentru care tinerele din Occident aleg sa devina mirese ale Statului Islamic: Militantii le promit dragoste, aventura, cazare si mancare gratis

Un studiu realizat de Institutul de Dialog Strategic in cooperare cu Centrul International de Studiu al Radicalizarii de la Kings College din Londra scoate la iveala motivele pentru care tot mai multe tinere din.

Cum poate evita Romania o condamnare CJUE pentru vehiculele scoase din uz

Agentul guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE, Horatiu Radu, a precizat, pentru Mediafax, ca Romania poate evita o condamnare la CJUE in cazul vehiculelor scoase din uz, daca Parlamentul adopta proiectul de lege aprobat, joi, in Guvern.

Prognoza pozitiva pentru economia tarilor din UE

Toate economiile din UE vor inregistra crestere economica in 2015, iar Romania, Polonia si alte tari din estul continentului vor continua sa inregistreze performante superioare altor state comunitare, potrivit Bancii Mondiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )