Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici la ministerul de Finante: Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricand, dar nu pas cu pas ci buluc (FOTO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici la ministerul de Finante: Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricand, dar nu pas cu pas ci buluc (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa propunerea lui Eugen Teodorovici la conducerea ministerului de Finante, anuntata in cursul zilei de vineri de premierul Victor Ponta. Fostul sef al. continuă pe B1

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

Basescu, despre noul ministru al Finantelor: Teodorovici a votat impotriva arestarii lui Sova. Halal Revolutie pe 16 noiembrie

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca a acceptat propunerea lui Victor Ponta la sefia Ministerului de Finante in persoana lui Eugen Teodorovici, care, in calitate de senator, a votat impotriva arestarii lui Dan Sova.

VIDEO Victor Ponta l-a desemnat pe Eugen Teodorovici la Ministerul de Finante si pe Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene

Victor Ponta a anuntat ca la Ministerul de Finante, in locul lui Darius Valcov il va propune pe actualul sef al Ministerului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. La MFE va veni, in locul lui Teodorovici, Marius Nica, actual secretar general la Ministerul Muncii. Premierul a anuntat ca a discutat astazi cu seful statului iar, Klaus Iohanis a acceptat cele doua propuneri.

Traian Basescu, despre faptul ca ar fi intervenit in favoarea ALRO: Eu nu am intervenit sa modific o lege, ci pentru a stopa un act de incorectituidine fata de un agent economic

Fostul presedfinte TraianBasescu a declarat miercuri intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca informatia conform carei ar fi intervenit in favoarea ALRO in .

Traian Basescu, despre faptul ca ar fi intervenit in favoarea ALRO: Eu nu am intervenit sa modific o lege, ci pentru a stopa un act de incorectituidine fata de un agent economic (VIDEO)

Fostul presedfinte TraianBasescu a declarat miercuri intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca informatia conform carei ar fi intervenit in favoarea ALRO in .

Traian Basescu, despre faptul ca ar fi intervenit in favoarea ALRO: Eu nu am intervenit sa modific o lege, ci pentru a stopa un act de incorectitudine fata de un agent economic (VIDEO)

Fostul presedinte TraianBasescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ,ca informatia conform carei ar fi intervenit in favoarea ALRO.

Victor Ponta il propune pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Eugen Teodorovici este propunerea premierului Victor Ponta pentru preluarea portofoliului de Finante, dupa demisia lui Darius Valcov. De asemenea, in locul lui Teodorovici, la Ministerul Fondurilor Europene,.

Victor Ponta il muta pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii.

Eugen Teodorovici, propunerea lui Ponta la Ministerul de Finante. Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene (VIDEO)

Noua propunere la ministerul de finante a premierului Victor Ponta este actualul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. in locul acestuia la Ministerul Fondurilor Europene va fi numit Marius Nica,.

Eugen Teodorovici va prelua ministerul de Finante

40: Premierul Victor Ponta a declarat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si l-a propus pe ministrul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici pentru ministerul de Finante si pe Marius Nica pentru ministerul Fondurilor Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )