Libnet.ro
UNICEF

09:00

EUObserver: Care va fi soarta statelor UE non-euro dupa Brexit?

Hotnews Hotnews,
 EUObserver: Care va fi soarta statelor UE non-euro dupa Brexit?

In ciuda faptului ca Regatul Unit nu a adoptat moneda euro, apropiatul Brexit va avea consecinte in privinta integrarii monetare a UE. Candidatii cu cea mai mare probabilitate de a adopta moneda euro sunt cele mai sarace trei tari ale UE: Bulgaria, Romania si Croatia. insa problemele lor structurale, fragilitatea institutionala si conditiile economice trebuie ameliorate considerabil inainte de a accede in zona euro, potrivit EUObserver, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Anunt important pentru romanii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit. Ce trebuie sa faca

Cetatenii europeni stabiliti in Marea Britanie, inclusiv romanii, pot incepe procedura de solicitare a statutului de rezident permanent, daca doresc sa ramana in aceasta tara dupa Brexit. Guvernul.

Londra deschide procedura pentru europenii care doresc sa ramna n Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil prin care rezidentii europeni instalati in Marea Britanie pot depune cererea pentru a ramane in tara dupa Brexit, relateaza AFP.

Europenii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit pot face de azi cerere. Ce trebuie sa faca romanii?

Guvernul Marii Britanii lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit.

LONDRA: Aplicatie prin care europenii pot ramane in Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza astazi o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit.

Dublinul respinge ideea unui alt acord privind granita irlandeza dupa Brexit

Irlanda a respins duminica ideea negocierii unui acord bilateral cu Marea Britanie ca alternative la asa numita solutie de rezerva prin care s-ar evita o granita stricta cu Irlanda de Nord dupa Brexit, scrie Politico.

Marea Britanie a lansat aplicatia mobila pentru cererile de resedinta dupa Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Regatul Unit

Guvernul britanic lanseaza luni aplicatia mobila cu ajutorul careia cetatenii europeni stabiliti in Regatul Unit pot solicita resedinta permanenta dupa Brexit, reaminteste AFP. in Regatul Unit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )