Libnet.ro
UNICEF

20:15

Eurobarometru: Romanii au o incredere mai mare in institutiile europene fata de cele nationale

Adevărul Adevărul,
Eurobarometru: Romanii au o incredere mai mare in institutiile europene fata de cele nationale

Comisia Europeana a publicat, miercuri, un nou sondaj Eurobarometru privind opinia publica in Uniunea Europeana. Romanii se situeaza pe locul patru in ce priveste increderea in UE, cu 57% fata de 42% media europeana), in crestere cu 5% fata de toamna anului 2016. continuă pe Adevărul

Preturile apartamentelor au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani

Preturile apartamentelor vechi din Capitala continua sa creasca. Apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere a pretului din.

SUA si Japonia au catalogat amenintarea pe care o reprezinta Coreea de Nord drept serioasa si tot mai mare

Statele Unite si Japonia si-au manifestat ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare pe care o reprezinta Coreea de Nord, care a lansat vineri o racheta intercontinentala si afirma ca poate sa atinga teritoriul american.

Casa Alba: Coreea de Nord reprezinta o amenintare tot mai mare

Statele Unite ale Americii si Japonia si-au exprimat duminica ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare din partea Coreii de Nord, care a efectuat un nou test cu racheta.

Cod rosu de canicula: Restrictii de circulatie pe drumurile nationale si autostrazi pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone,vineri si sambata

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a instituit restrictii de circulatie in zilele de 4 si 5 august 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza teritoriul Romaniei, pentru autovehiculele cu o masa autorizata mai mare de 7,5 tone.

Incendiu puternic la cea mai mare piata de peste din lume. Flacarile, in zona frecventata de turisti - VIDEO

Zeci de pompieri incearca sa stinga un incendiu puternic ce a izbucnit joi in piata de peste Tsukiji din Tokyo, cea mai mare de acest fel din lume si un cunoscut punct de atractie pentru.

Mihai Tudose: Nu poti sa ai o pensie mai mare decat salariul pe care l-ai avut, este incredibil asa ceva

Premierul Mihai Tudose sustine ca trebuie pus capat situatiilor in care militarii iesiti la pensie au un venit mai mare decat salariul. Nu poti sa iesi la pensie cu o pensie mai mare.

Untold 2017 va avea cea mai mare scena din Romania si o roata de observatie de peste 40 de metri inaltime

Organizatorii Untold 2017 au anuntat miercuri, 2 august, ca festivalul se va desfasura pe o suprafata de peste 230. 000 de metri patrati, iar scena principala, Dragon s Neste, va fi cea mai mare scena a unei productii din Romania.

FOTO Casa minunata din Delta Dunarii plantata la poarta celui mai mare muzeu in aer liber din Romania

Prima casa traditionala care te intampina in Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului, cel mai mare complex muzeal in aer liber in tara, este din Dobrogea. Gospodaria taraneasca a apartinut unui pescar din Mahmudia si a intrat in patrimoniul Astrei in anii 70.

FOTO Zeci de mii de oameni au participat la cel mai mare festival al clatitelor din Romania. Ce ingrediente speciale au folosit bucatarii pentru a delecta clientii

Zeci de mii de turisti din mai multe zone ale tarii au fost prezenti timp de doua zile in statiunea aradeana Moneasa unde a avut loc cel mai mare festival al clatitelor din Romania.

Proprietarul terenului care a excavat Dealul Warthe risca dosar penal. Nu a respectat traseul autorizat si a facut un drum de cinci ori mai mare

Ancheta a scos la iveala ca barbatul avea o autorizatie pentru construirea unei case, dar a facut un drum de cinci ori mai mare si nu prin locul solicitat in autorizatie. Proprietarul terenului se va alege cu o amenda, iar autoritatile au anuntat ca vor face si o plangere penala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )