Libnet.ro
UNICEF

17:00

Eurobarometru: Romanii - mai putin interesati de tehnologie, desi mai multi au studiat in domeniu

Hotnews Hotnews,
 Eurobarometru: Romanii - mai putin interesati de tehnologie, desi mai multi au studiat in domeniu

Romanii sunt mai putin interesati de dezvoltarile din stiinta si tehnologie fata de media europenilor, desi 75 la suta au studiat stiinte naturale sau tehnologice in scoala sau universitate, fata de 47 la suta din cetatenii tuturor statelor membre, arata un sondaj Eurobarometru dat publicitatii joi. continuă pe Hotnews

Eurobarometru: Romanii - mai putin interesati de tehnologie, desi mai multi au studiat in ...

Romanii sunt mai putin interesati de dezvoltarile din stiinta si tehnologie fata de media europenilor, desi 75 la suta au studiat stiinte naturale sau tehnologice in scoala sau universitate, fata de 47 la suta din cetatenii tuturor statelor membre, arata un sondaj Eurobarometru dat publicitatii joi si citat de Mediafax. In timp ce 40 la suta dintre europeni se considera informati privind dezvoltarile de stiinta si tehnologie, iar 53 la suta se declara interesati, romanii se considera informati .

Eurobarometru: Romanii, mai putin interesati de tehnologie desi multi au studii in domeniu

Romanii sunt mai putin interesati de dezvoltarile din stiinta si tehnologie fata de media europenilor, desi 75 la suta au studiat stiinte naturale sau tehnologice in scoala sau universitate, fata de 47.

Anuntul facut de Berarii Romaniei: Berea va fi mai PUTIN ACCESIBILA pentru romani

Calcularea accizelor prin ajustarea cu inflatia medie anuala va face berea mai putin accesibila pentru romani si va scadea veniturile colectate la buget, estimeaza Asociatia Berarii Romaniei, care arata ca.

Romania a cheltuit in jur de 0,5% din PIB pe cercetare-dezvoltare in 2012, de patru ori mai putin decat media europeana

Cheltuielile facute anul trecut in Romania pentru cercetare-dezvoltare au fost, in total, de 2,872 miliarde lei 0,49% din PIB), suma care este de patru ori mai mica decat media europeana, de aproape 2%, potrivit datelor publicate, marti, de Institutul National de Statistica INS).

Sahara a devenit un desert in mai putin de 200 de ani

Sahara nu a fost intotdeauna un desert. in fapt, ceea ce este astazi cel mai mare desert al planetei a fost o uriasa oaza cu vegetatie bogata de acum 10. 000 de ani si pana acum 5. 000 de ani. Apoi, brusc, totul s-a schimbat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )