Libnet.ro
UNICEF

11:15

Euroins si City Insurance, sanctionate din cauza dosarelor de dauna pe RCA

Adevărul Adevărul,
Euroins si City Insurance, sanctionate din cauza dosarelor de dauna pe RCA

Autoritatea de Supreveghere Financiara ASF) a sanctionat miercuri doi mari asiguratori pe segmentul RCA, in urma verificarilor efectuate in legatura cu modul in care cererile de daunalitate. continuă pe Adevărul

ASF a sanctionat cu avertisment City Insurance si Euroins

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a sanctionat cu avertisment City Insurance si Euroins pentru incalcarea prevederilor din Norma 182017 privind procedura de solutionare a petitiilor referitoare la activitatea societatilor de asigurare si reasigurare si brokerilor de asigurare, arata ASF.

UPDATE Traficul A2 a fost reluat dupa ce a fost oprit in sensul spre litoral din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul rutier a fost reluat, miercuri, pe A2 Bucuresti Constanta, in zona kilometrului 156 localitatea Fetesti), dupa ce a fost oprit din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetatie, a anuntat Centrul InfoTrafic din cadrul Politiei Romane.

Traficul pe AUTOSTRADA SOARELUI, OPRIT din cauza incendiilor de vegetatie

Traifcul pe Autostrada Soarelui, sensul de mers catre litoral, este oprit din cauza incendiilor de vegetatie. Fumul gros face imposibila vizibilitatea la o distanta mai mare de 50 de metri.

Metrorex are conturile blocate din cauza unei datorii - surse

Metrorex are conturile blocate din cauza unei datorii de 94 de milioane de lei catre firma Astaldi pentru lucrarile efectuate la magistrala de metrou din Drumul Taberei, spun surse citate de Agerpres. Pana acum.

Antwerp ar putea pierde la masa verde meciul cu Waasland-Beveren din cauza unei erori comise de Ladislau Boloni

Antwerp ar putea pierde la masa verde meciul cu Waasland-Beveren, pe care l-a castigat cu 4-1, pe teren propriu, din cauza unei erori comise de antrenorul Ladislau Boloni, informeaza presa belgiana.

A renuntat la televiziune din cauza problemelor cu greutatea. Acum se expune cu mandrie (FOTO)

Desi a fost dintotdeauna extrem de atenta cu alimentatia si face sport de cand se stie, Roxana Vanceaa avut si multe kilograme in plus. Din cauza unor probleme hormonale, spune ea, in 2014, s-a.

DIN CAUZA DIFICULTATILOR DIN MAREA BRITANIE, Profitul operational al E.ON SE, in declin cu 12%, in primul semestru din 2019

Dificultatile de pe piata din Marea Britanie continua sa afecteze grupul german E. ON SE, ducand la un declin de 12% al profitului operational in primul semestru din 2019, transmit DPA si Reuters, citate de Agerpres.

Aproape un sfert din populatia lumii se confrunta cu o criza grava din cauza lipsei de apa: Cea mai mare criza, despre care nimeni nu vorbeste

Aproape un sfert din populatia lumii traieste in 17 tari care se confrunta cu o criza extrema din cauza lipsei de apa, fiind aproape de conditiile zile zero, potrivit unui raport eliberat marti, scrie First Post.

Victor Ponta: Banii s-au pierdut din cauza prostiei si coruptiei liderilor PSD

Victor Ponta considera ca din cauzaprostiei si coruptiei liderilor PSD si USR s-au atras fonduri europene de doar 20%, la finalul exercitiului bugetar, din banii care reveneau pentru.

Un baietel de trei ani a murit din cauza unei forme rare de cancer. Medicii i-au spus ca avea doar o gleza luxata

Un copil de trei ani si-a pierdut viata dupa ce medicii din Scotia i-au gresit diagnosticul. Micutul avea o forma incurabila de cancer, insa medicii i-au spus ca e vorba de o glezna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4404 seconds )