Libnet.ro
UNICEF

16:45

Europa, devastata de furtuni. Cele mai afectate au fost Italia, Belarus si Ungaria (VIDEO)

B1 B1,
Europa, devastata de furtuni. Cele mai afectate au fost Italia, Belarus si Ungaria (VIDEO)

Fenomene meteo extreme in mai multe zone ale Europei. Cele mai afectate de ploile torentiale au fost Italia, Belarus si Ungaria, informeaza B1 TV. in Italia cel mai afectat a fost nordul tarii,. continuă pe B1

[P] Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute. De ceva timp, Romania se afla in topul mondial al tarilor cu cea mai rapida conexiune la internet. Ceea ce inseamna ca fiecare companie, mica sau mare, trebuie sa se adapteze acestei piete in permanenta evolutie, alegand un furnizor de internet care sa poata asigura o conexiune superioara la internet.

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

BAC 2016: Dupa afisarea primelor rezultate au fost depuse aproape 44.400 de contestatii, cele mai multe la proba scrisa de Limba romana

Au fost depuse 44. 399 de contestatii dupa afisarea primelor rezultate obtinute de candidatii prezenti la probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie - iulie, dintre care cele mai multe vizeaza lucrari la proba scrisa de Limba si literatura romana - 18. 466, potrivit unei centralizari realizate de Ministerul Educatiei. Cele mai multe contestatii au fost depuse in Capitala.

Cum sunt realizate unele dintre cele mai frumoase fotografii

Scenele din spatele unora dintre cele mai reusite fotografii nu sunt intotdeauna incantatoare. infiecare zi, news feed-urile din Facebook sunt invadate de zeci si zeci de fotografii care mai de care mai frumoase. Dar de cate ori ati fost curiosi in legatura cu cadrele in care au fost acestea realizate? O galerie aparuta de curand [].

Cele mai cerute piese la nunta ca valsul mirilor VIDEO

Suntem in plin sezon al nuntilor, astfel ca va oferim un top al celor mai cerute piese la astfel de evenimente. Pentru valsul mirilor, asa cum este numit momentul special din cadrul unor astfel de manifestari. Iata ce se asculta peste hotare.

Bacalaureat 2016. Candidatii au depus peste 44.000 de contestatii. Cele mai multe sunt la Limba si Literatura Romana

Candidatii de la Bacalaureat 2016 au depus 44. 399 de contestatii dupa afisarea primelor rezultate obtinute la examenul de maturitate. Cele mai multe contestatii vizeaza lucrari la proba scrisa de Limba si literatura romana, respectiv 18. Rezultatele finale vor fi publicate pe 16 iulie. Profesorii sustin ca nu vor exista diferente mari dupa rezolvarea contestatiilor.

Cele mai populare telefoane Nokia raman fara WhatsApp

WhatsApp a decis sa opreasca suportul pentru unele dintre cele mai populare telefoane Nokia, asta in caz ca mai era cineva care tinea la ele.

Una dintre cele mai sexy cantarete din Romania socheaza. Ipostaza in care apare pe Facebook - VIDEO

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Este talentata, are o voce foarte buna iar fizicul ei potenteaza aceste calitati. Iar Mira este constienta de acest lucru. Aparitiile sale fac senzatie.

Cele mai solicitate profesii pe piata muncii, prezentate viitorilor meseriasi

Autoritatile isi propun sa promoveze cele mai solicitate profesii pe piata muncii si sa convinga elevii sa opteze pentru educatia vocationala. Ministerul Educatiei, in parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, a lansat marti, 12 iulie, in Gradina Publica Stefan cel Mare, o campanie de informare despre invatamantul profesional tehnic, sesiunea 2016-2017, si oportunitatile pe care le au viitorii meseriasi, transmite IPN.

FOTO Dupa esecul de la Euro, un fotbalist de top se consoleaza in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Fotomdelul Adriana Lima este socotita una dintre cele mai frumoase femei din lume, drept pentru care este ravnita de foarte multi barbati.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )