Libnet.ro
UNICEF

09:15

Europa League, turul II preliminar: Gent - Viitorul 6-3 Cosmarul se repeta pentru trupa lui Gica Hagi

Hotnews Hotnews,
 Europa League, turul II preliminar: Gent - Viitorul 6-3 Cosmarul se repeta pentru trupa lui Gica Hagi

FC Viitorul a suferit o infrangere usturatoare pe terenul celor de la Gent, scor 3-6, in prima mansa a turului doi preliminar al Europa League. in urma cu trei sezoane, trupa lui Hagi disputa primul meci european chiar impotriva lui Gent, care castiga meciul de pe teren propriu cu 5-0. continuă pe Hotnews

Avancronica meciului Gent Viitorul

Castigatoarea Cupei Romaniei sezonul precedent, Viitorul Constanta isi incepe aventura europeana in deplasare cu Gent.

Champions League, turul II preliminar: Rezultatele serii - PSV, victorie cu Basel dupa ce a fost condusa cu 2-1 pana in minutul 88

Marti au avut loc primele partide din turul doi preliminar al Champions League. Cea mai interesanta confruntare a serii a fost intre PSV Eindhoven si Basel. Olandezii s-au impus cu 3-2, gratie a doua goluri venite pe final de meci, in minutele 89 si 90+3. Copenhaga, Dinamo Zagreb si Apoel Nicosia au obtinut victorii in deplasare.

Champions League, turul II preliminar: CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv (de la ora 21:00)

CFR Cluj isi continua campania din preliminariile Champions League, miercuri urmand sa se dueleze cu Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului, in turul al doilea. Partida tur are loc pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00, putand fi urmarita in direct pe Digi Sport 1, Look Plus si LiveScore pe Hotnews. ro.

Gent Viitorul 6-3, in turul 2 Europa League. Echipa lui Hagi, invinsa cu scor de tenis

Gent Viitorul Constanta se joaca joi, 25 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Europa League. Partida programata la ora 21:30 nu va fi televizata, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de acest meci.

Cine transmite la TV meciurile FCSB, CSU Craiova si Viitorul, in turul 2 Europa League

FCSB, CSU Craiova si Viitorul Constanta joaca joi, 25 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Europa League. Dintre cele trei partide, doar cele jucate de FCSB si CSU Craiova vor fi transmise la TV. TVR a blocat negocierile pentru drepturile TV, astfel ca Gent Viitorul nu se va vedea la televizor.

Asa am trait Gent - Viitorul. Noua goluri marcate in 60 de minute!

De la 21:30 am transmis live text in aceasta pagina meciul Gent - Viitorul din turul 2 preliminar al Europa League.

Europa League: FCSB, Viitorul si Craiova vor juca joi meciurile din prima mansa a turului doi preliminar (Programul complet al serii)

Joi vor avea loc ultimele meciuri din turul doi preliminar al Europa League, faza in care vor evolua trei echipe din Romania. FCSB va juca pe terenul celor de la Alashkert Armenia), Craiova va merge in Ungaria, pentru duelul cu Honved Budapesta, iar Viitorul o va intalni in Belgia pe Gent.

Jess Thorup, antrenor Gent: Viitorul este o echipa tanara si talentata

Suntem pregatiti, dar Viitorul este un adversar de valoare, o echipa tanara si talentata, ce vrea sa-si continue evolutiile din sezonul trecut, in care a terminat in forta, a prefatat antrenorul formatiei belgiene de fotbal Gent, Jess Thorup, duelul de joi din mansa intai a turului 2 preliminar al Europa League.

FCSB, Viitorul si Craiova, posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League

UEFA a stabilit, luni, perechile de echipe care se vor infrunta in al treilea tur preliminar al Europa League, acolo unde deocamdata suntem siguri doar de eventuala prezenta a celor de la CFR Cluj, daca vor fi eliminati de Maccabi Tel Aviv din Liga Campionilor.

Europa League: FCSB, FC Viitorul si U Craiova si-au aflat posibilele adversare din turul trei preliminar

Echipele FCSB, FC Viitorul si Universitatea Craiova si-au aflat, luni, la tragerea la sorti de la Nyon, posibilele adversare in cazul in care vor ajunge in turul trei preliminar al Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )