Libnet.ro
UNICEF

17:15

Europa se pregateste de cele mai scazute temperaturi din ultimii ani

Hotnews Hotnews,
 Europa se pregateste de cele mai scazute temperaturi din ultimii ani

Modelele computerizate, care au ca scop prezicerea vremii, par sa indice ca un val de aer rece va strabate Europa in urmatoarele zile, aducand cu sine probabil cea mai extrema iarna din ultimii ani, scrieScience Alert. continuă pe Hotnews

Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. in.

Toader: Kovesi a acuzat politicienii si oamenii de afaceri ca lovesc impotriva efortului de curatare a uneia dintre cele mai corupte tari din UE

Intr-o conferinta maraton, Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat concluziile raportului pe care l-a elaborat privind activitatea DNA. A precizat ca a luat in calcul 20 de acte si fapte din perioada.

Romania: Magazinele online, printre cele mai rapide cresteri de pe piata eCommerce europeana

Magazinele online din Romania inregistreaza una dintre cele mai rapide cresteri din Europa Centrala .

Politico: Cele mai mari gafe ale presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a reusit sa starneasca o adevarata furtuna pe pietele financiare printr-o simpla declaratie privind situatia politica din Italia. Agitatia provocata l-a determinat sa revina asupra afirmatiei sale, care, potrivit lui, a fost gresit inteleasa. insa, noteaza Politico, nu a fost pentru prima data cand Jean-Claude Juncker a facut declaratii care i-au uluit pe multi.

Caru' cu vedete: Uite ce nota de plata colosala a achitat Jay-Z dupa o iesire cu baietii; Au facut sex la Ferma vedetelor si au recunoscut; Una dintre cele mai indragite prezentatoare renunta la emisiune

Un celebru prezentator marca la doua porti! Pe cine a parasit pentru un fost iepuras Playboy. Smiley si Gina Pistol formeaza, la momentul actual, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate ca au. 10 cupluri de vedete de la noi unde diferenta de varsta este mai mare in favoarea partenerei. Elena Basescu 37 de ani) - Catalin Tomata 25 de ani) - diferenta de varsta: 12 ani. Mezina fostului.

Salariul minim in Romania creste cel mai rapid din UE, desi ramane printre cele mai mici

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat.

Cele mai subtiri telefoane ale viitorului vor avea SIM-ul in procesor

In fuga dupa cele mai subtiri smartphone-uri, creatorii de hardware devin din ce in ce mai creativi. Din acest motiv, vom ajunge sa vedem carte SIM integrate in chipset-uri de mobile. in ultimii ani, superlativele absolute au devenit din ce in ce mai importante cand vine vorba de promovarea unui terminal nou. Pe de o [].

Cele mai subtiri telefoane vor avea SIM in procesor

In fuga dupa cele mai subtiri smartphone-uri, creatorii de hardware devin din ce in ce mai creativi. Din acest motiv, vom ajunge sa vedem carte SIM integrate in chipset-uri de mobile. in ultimii ani, superlativele absolute au devenit din ce in ce mai importante cand vine vorba de promovarea unui terminal nou. Pe de o [].

VIDEO Cele mai vechi picturi si desene au fost realizate acum peste 60.000 de ani de oamenii de Neanderthal, nu de cei moderni - studiu

Oamenii de Neanderthal, si nu Homo Sapiens, au creat primele forme de arta, arata un studiu pornind de la picturile, desenele si scoicile descoperite in trei pesteri din Spania. Sunt cele mai vechi manifestari artistice din lume, de cel putin 64. 000 de ani, iar datarea printr-o metoda sofisticata a aratat ca sunt realizate cu cel putin 20. 000 de ani inaintea venirii omului modern in Europa. Sunt insa arheologi care spun ca trebuie sa fim prudenti cand este vorba de datarea unor forme atat de vechi de arta si ca este nevoie de mai multe dovezi.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de dragoste pe care le poti trimite de Ziua indragostitilor la romani

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri si urariri de dragoste. De Dragobete, Ziua indragostitilor la romani, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )