Libnet.ro
UNICEF

22:30

Europarlamentarul Catalin Ivan, despre excluderea lui Victor Ponta din PSD: Daca este un partid democratic, atunci n-are cum sa fie dat afara

Antena3 Antena3,
Europarlamentarul Catalin Ivan, despre excluderea lui Victor Ponta din PSD: Daca este un partid democratic, atunci n-are cum sa fie dat afara

Europarlamentarul Catalin Ivan a comentat situatia tensionata din PSD dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea si a pledat pentru unitate intre fosti lideri ai partidului. Din punctul meu de vedere,. continuă pe Antena3

Dragnea: Excluderea lui Victor Ponta din PSD, ceruta de catre unii membri

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca nu regreta ca i-a rupt demisia lui Victor Ponta, mentionand ca unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din.

Liviu Dragnea; Mai multi lideri PSD au cerut excluderea lui Victor Ponta din partid. Sunt nervosi din cauza declaratiilor fostului premier

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al Partidului Social Democrat, a declarat, duminica, la postul de televiziune Romania TV, ca sefii social-democrati sunt din ce in ce mai 'nervosi si suparati' pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid.

Victor Ponta, exclus din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea la aceasta cerere a unor pesedisti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca nu regreta ca i-a 'rupt demisia' lui Victor Ponta, mentionand ca unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din.

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea ii ducea cadou sticle de vin prietenului Florin de la SRI: Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta scrie duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Liviu Dragnea a vorbit despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa si l-a nominalizat printre adversari si pe fostul premier PSD, ca 'Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman? . ) Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin Opus One pe care le ducea prietenul Liviu pentru prietenul lui Florin!' Dragnea vorbise anterior despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa, adaugand ca 'Unii spun ca ar fi de la SRI, altii ca ar fi de la Soros'.

Razboi total in PSD. Victor Ponta, dezvaluiri-soc despre Liviu Dragnea

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita coordonare intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Victor Ponta, criticat dur de un lider PSD: Statul la panda si speranta unei reveniri rontaite in prima linie a PSD nu va fac cinste

Horia Nasra, presedintele PSD Cluj, i-a transmis, luni, o scrisoare lui Victor Ponta, prin care ii spune fostului premier ca statul la panda pentru revenirea in prima linie a PSD nu-i face cinste si ca partidul de maine este unul al altei generatii, mai curate. De asemenea, Ponta a fost acuzat ca a pus mereu pe primul plan traiectoria personala, in defavoarea echipei, a membrilor PSD.

Liviu Dragnea, catre Victor Ponta: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratia lui Victor Ponta potrivit careia ii ducea 'prietenului sau' Florin Coldea sticlede vin 'Opus One', spunand ca el nu este 'nici nas, nici fin' pentrufostul director adjunct al SRI, scrie news. ro.

Victor Ponta, noi ironii la adresa lui Liviu Dragnea. Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita ”coordonare” intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Liderul PSD Cluj, mesaj dur pentru Victor Ponta: Statul la panda nu-i face cinste

Presedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca statul la panda in speranta revenirii in prima linie a lui Victor Ponta nu ii face cinste acestuia. in.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Victor Ponta a afirmat ca seful PSD i-ar fi dus sticle de vin fostului prim-adjunct al directorului SRI: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu este nici nas, nici fin cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Precizarea vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a sustinut, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca liderul social-democrat i-ar fi dus sticle de vin acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )