Libnet.ro
UNICEF

01:06

Europarlamentarul Cristian Preda ar putea fi dat afara din PMP pentru ca nu ar fi sustinut-o pe Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
Europarlamentarul Cristian Preda ar putea fi dat afara din PMP pentru ca nu ar fi sustinut-o pe Elena Udrea

Europarlamentarul Cristian Preda ar putea fi dat afara din PMP pentru ca ar fi sustinut un alt candidat la prezidentiale decat Elena Udrea, a anuntat luni secretarul general al formatiunii, Cristian Petrescu. continuă pe România Liberă

Vicepresedintele PMP Cristian Preda cere demisia lui Udrea: Dezastru e un termen blnd pentru scorul Elenei Udrea. Solicit membrilor si simpatizantilor sa-l voteze pe Iohannis in turul II

Europarlamentarul PMP Cristian Preda cere, luni, dmisia Elenei Udrea din fruntea partidului, pentru a da formatiunii politice sansa de a se integra intr-o majoritate de dreapta, criticand-o dur pe sefa Partidului Miscarea Populara pentru scorul obtinut la alegerile prezidentiale. De asemenea, Preda solicita membrilor si simpatizantilor PMP sa-l voteze in turul II al prezientialelor pe candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Cristian Preda ii cere demisia Elenei Udrea: Partidul sa il sustina pe Iohannis

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, a scrisluni, pe Facebook, ca Elena Udrea trebuie sa demisioneze urgent din fruntea PMP si partidul trebuie sa isi dea votul lui Klaus Iohannis in cel de al doilea tur de scrutin.

Cristian Preda, la un pas de excluderea din PMP dupa ce i-a cerut demisia Elenei Udrea

Conducerea PMP s-a reunit a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pentru a discuta excluderea din partid a europarlamentarului PMP, Cristian Preda, dupa ce acesta i-a cerut Elenei Udrea sa demisioneze din fruntea PMP, ca urmare a scorului slab obtinut de candidatul PMP.

CExN al PMP propune excluderea din partid a lui Cristian Preda, decizia este a Consiliului National

Consiliul Executiv National al PMP a votat, luni seara, excluderea din PMP a lui Cristian Preda, ca urmare a sustinerii unui alt candidat la Presedintie, fiind insa nevoie de decizia Consiliului.

Se contureaza COALITIILE: Udrea sa DEMISIONEZE din PMP si sa il SUSTINA pe Iohannis

Elena Udrea trebuie sa demisioneze urgent din fruntea PMP si partidul trebuie sa isi dea votul lui Klaus Iohannis in cel de al doilea tur de scrutin, a scris pe Facebook, vicepresedintele formatiunii,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )